Yyteri Beach Lomakeskus, tule ja ihastu vuoden jokaisena päivänä!

Ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Yyteri Beach Lomakeskuksesta löytyy majoitustiloja nostalgisesta Perinnemökistä moderniin Keisarinpankkiin.

Oletko kokenut Yyterin sumuisen aamun, joka lämmittävien auringon säteiden myötä muuttuu upeaksi aurinkoiseksi syyspäiväksi? Oletko vaeltanut lumisten dyynien keskellä lumikengillä ihmetellen käppyrämäntyjä? Oletko käynyt Yyterissä lämpimänä hellepäivänä ja hämmästynyt kuinka Suomessa voi olla tällainen rantalomakohde?

Majoitustilan varaajalle on tarjolla laaja valikoima lisätuotteita, joiden tilauksen voit tehdä milloin tahansa netin kautta. Lisätuotteet ovat kaikkien saatavilla, mutta majoitustilan jo varanneet saavat niistä alennusta. Osaan mökeistä ja huviloista saa myös tuoda lemmikkieläimen. Tiedon onko lemmikkieläimet sallittu löydät kotisivuiltamme jokaisen mökin ja huvilan omasta esittelystä. Voit majoittua meillä myös asuntovaunun kanssa. Meillä on katetut asuntovaunupaikat.

Lisäksi Yyteri Beach lomakeskuksen tarjontaan kuuluu myös ainutlaatuiset Kelluvat Huvilat, jotka ovat täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä Porin Reposaaressa. Kelluvat huvilat ovat uniikki matkailukohde jokaisena vuodenaikana!

Lomakeskuksemme on avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina. Tutustu ja varaa majoituspaikkasi kotisivuillamme, voit myös tehdä varauksen puhelimitse.

Seikkailupuisto

Seikkailupuisto Huikee on osa Yyteri Beach Lomakeskusta. Seikkailupuisto koostuu köysiradasta sekä sitä tukevista aktiviteeteista, jotka on suunnattu kaikenikäisille.

Ravintola Yyterin Dyyni

Ravintola Yyterin Dyyni tarjoaa majoittujille maistuvaa ruokaa päivän jokaisena hetkenä. Yyteri Beach Lomakeskus järjestää Ravintola Yyterin Dyynin kanssa ammattitaidolla tilaisuuksia, joissa voit hyödyntää ravintolan terasseineen, laadukkaita mökkejä, saunoja, maukkaita ruokia ja elämyksellistä ohjelmatarjontaa. Häät, syntymäpäivät tai vaikkapa sukujuhlat, kaikki onnistuu!

Aktiviteetit

Yyteri tarjoaa monenlaista aktiviteettia lapsille ja aikuisille. Hiekkarannalla voi tehdä muutakin kuin vain löhöillä. Voit nauttia urheilullisemmasta auringonotosta Bikini Barin yhteydessä olevilla beachfutis ja beachvolley kentillä.

Jos harrastat golfia tai olet ajatellut golf harrastuksen aloittamista, Yyteristä löytyy golf-kenttä. Tervetuloa pelaamaan!

Yyterin Beach Lomakeskuksessa voit pelata tennistä maksutta, jos majoitut lomakylässämme, tarjolla on 2 täysimittaista tenniskenttää.

Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori
Yyteri Beach Lomakeskus, Pori

Kokemuksia yrityksestä Yyteri Beach Lomakeskus

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Kari Tanskanen
08.08.2019
Finikor Brilliant + maalipinnan käsittely
Loistavaa työtä! 5 vuotta vanha bmw 520 on maalipinnaltaan kuin uusi ja siihen vielä 3 vuoden takuu päälle. Suosittelen!

08.08.2019Yyteri Beach Lomakeskus
Kiitos arvostelusta ja mukava kuulla että työmme miellytti, kiitos!