YUDO Nordic Oy/ Oinonen Tooling

OINONEN Tooling on teknisen tukkukaupan palveluyritys.

Toimimme laajasti teollisuudessa. Pääasiakkaamme ovat kone- ja laiterakentajia, työvälinevalmistajia sekä kuljetinvalmistajia. Tuotteidemme loppukäyttäjiä löytyy mm. ohutlevyn jalostajissa ja muoviteollisuudesta. Kuljettimia päätyy kaikkialle bulkkitavaran siirtoon, sekoitukseen ja annosteluun.

Kunnossapito ja varaosapalvelut ovat tärkeä osa kansainvälistä toimintaamme. Tuotteemme ovat standardi komponentteja tai niistä räätälöityjä kone-elimiä ja laitteita.

Historia: OINONEN Toolingin juuret ulottuvat vuoteen 1987.

Nykytila: OINONEN Tooling on YUDO Nordic Oy:n aputoiminimi.

Kummallakin toiminimellä on omat, osin erilaiset markkinat. OINONEN Toolingilla on laaja ja vanha kansainvälinen tavarantoimittajaverkosto.

YUDO Nordic Oy harjoittaa Etelä-Korealaisen YUDO Groupin kuumakanavajärjestelmien ja yrityksen omien tuotteiden kauppaa. Molempien toiminimien toimipaikka on Hämeenlinna.

Muotintekijöille, ruiskuvalajille ja painevalimoille

Muotinvalmistajille Strack Norma GmbH:n mekanismien valmistusohjelma on ylittämätön. Yritys on liikemekanismien arvostetuin uranuurtaja. Tunnetuimpia ovat vetohaat, luistimekanismit, supistuvat keernat, taipuista ulostyöntäjä, kaksoisulostyöntäjät, keskitysyksiköt ja uusimpina mm. uloskierteityslaitteet. Strack-laatu on ylittämätön ja siksi Saksan autoteollisuuskin on valinnut Strackin nimetyksi mekanismitoimittajakseen.

YUDO Nordic Oy edustaa nimensä mukaisesti eteläkorealaista YUDO-kuumakanavavalmistajaa ja YUDO Groupin muita tehtaita Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa.

Meidän vahvuutenamme on 44 vuoden kokemus ruiskuvalun liiketoimintakentästä ja muottien valmistuksesta. Lisäksi pitkä kokemus palveluyrityksenä kansainvälisestä kaupasta ja logistiikasta takaa hyvän varaosapalvelun.

YUDO-varaosatoimitukset suoraan Kiinasta!

YUDO Nordic aloitti lokakuussa 2013 itsenäiset suorat toimitukset Kiinasta kaikkialle Luoteis-Eurooppaan.

Yhteydet ovat pelanneet hienosti ja olemme parantaneet palveluamme siis entisestään.

Ohutlevy- ja puristintyökalujen valmistajille, myös lävistys

Toimitamme kaikki tarvittavat standardi komponentit puristintyökalujen valmistukseenmyös räätälöidyt asiakkaan mitoilla valmistetut komponentit.

Kysykää erikoistuotteistamme.

Toimitamme myös erikoisia lävistyskoneita tilaustyönä sillä päämiehemme JOKA on erikoistunut pk-yritysten puristuskoneiden ja lävistyslinjojen valmistukseen.

Tuotteet ovat usein kohtuuhintaisia ja maanläheisempiä, joiden kanssa pärjää ilman avarustekniikan hallintaa. Ne ovat perinteisiä mutta korkealaatuisia saksalaisella tunnollisuudella tehtyjä.

Teollisuus- ja lukitushydrauliikkaa tarvitseville

AHP Merkle hydraulisylinteri, hydrauliikkasylinteri on korkealaatuinen ja kiinnittyy loistavasti miten päin tahansa. Se on parhaimmillaan kone-, laite- ja työkalurakennuksessa sekä hydraulisessa pikakiinnityksessä.

Huom!Kaikki männänvarret on karkaistu, hiottu ja kovakromattu!

Kaikille hydrauliikkasylintereille geometriat ovat saatavilla Internetistä suomeksi sekä myös PC:lle asennettavalta CD:ltä.

Saatavana myös AHP hydrauliikka kirja niin kauan kun kirjoja vielä riittää. Hydrauliikkasylintereistä tietoa löytää myös ahp.app storesta.

OINONEN Hydrauliikka tarjoaa laajan valikoima hydraulisia ja pneumaattisia lukitus sylintereitä.

CyTec-lukitus sylinterit ovat saksalaisia ja toiminnaltaan ainutlaatuisia. Erikoispiirre on sisäinen automaattisesti toimiva päätyasentolukitus. Lukko on hydromekaaninen ja se tarttuu kiinni männänvarressa olevasta urasta.

Lukitus toimii automaattisesti jommassa kummassa tai molemmissa päätyasennoissa.

Lukitus purkautuu aina automaattisesti, kun männänvartta halutaan liikuttaa sisään taikka ulospäin.

Lukitus ja sen avaus ei vaadi erillistä ohjausta.

Molemmat toiminnot hoitaa sama suuntaventtiili, mikä liikuttaa mäntää.

Järjestelmän merkitys ilmenee kahtaalla:

1. Turvallisuus koska männävarsi ei voi lainkaan liikkua ennen kuin lukitus on avattu antamalla käsky suuntaventtiilille. Hydraulisen paineen katoaminen järjestelmästä ei vaikuta mitenkään vaan lukitus pysyy siihen saakka kunnes avaava paine on jälleen käytössä.

2. Poistaa täydellisesti hydraulijärjestelmästä aiheutuvat pienet liikkeet kuten öljyssä olevasta ilmasta ja letkuista aiheutuvat joustot, koska männänvarren lukitus on mekaaninen. Tämä on tärkeää monissa tarkkuutta vaativissa laitteissa, joissa varsi ei saa liikahtaa yhtään ulkoisen voiman vaikutuksesta.

Kun kappale kiinnitetään oikein ja sopivilla kiinnittimillä on loppu tuotannon juhlaa.

Kappaleen kiinnitys teollisuudessa on jalostuksen alku. Uskomme, että tuoteryhmästämme "Kiinnitystekniikka" löydätte oikean kiinnitinratkaisun.

Kiinnitystekniikka tarjoaa hyvin kehittyneitä kiinnityslaitteita ja kiinnitinkompponentteja uusimman tekniikan CNC-koneistuskeskuksiin. Yhtä hyvin kiinnitystekniikasta löytyvät kiinnittimet ja rakokiinnitysraudat perinteisiin manuaalikoneisiin.

Kiinnittimiä tarvitaan myös ruiskuvalukoneessa ja painevalukoneessa. Muottien kiinnittimet on tärkeä ryhmä sillä jopa satojentuhansien työkalut ovat niiden varassa ruiskupuristuskoneessa. Ohutlevyteollisuuden purstintyökalujen kiinnittäminen puristimeen vaatii myös oikeat kiinnitinelementit.

Hitsauskiinnittimet löytyvät myös kiinnitystekniikka ryhmästä. Yhteenliitettävät osat on saatava näppärästi pikakiinnittimillä hitsausjigiin. Tässä manuaaliset tai pneumaattiset nivelvipukiinnittimet ovat paras ratkaisu. Nivelvipu on pikakiinnitin myös mihin tahansa teolliseen- tai harrastetoimintaan.

Huonekaluteollisuus ja mekaaninen puunjalostusteollisuus tarvitsevat kokoonpanossa ja liimauksessa pikakiinnittimiä. Lujitemuoviteollisuus vaatii pikakiinnittimiä kookoonpanoon ja muottein kiinnipitämiseen.

Valimot ja metallien perusteollisuus tarvitsee raskaansarjan hydraulisia tai hydromekaanisia kiinnittimiä. Kiinntinohjelmastamme löytyy ratkaisuja uskomattomiin olosuhteisiin. Hydrauliikka tuo luotettavaa voimaa ja nopeutta ankariin olosuhteisiin.

AHP Merklen ja CyTecin hydromekaaniset laitteet tarjoavat kehittyneimmmät

valmiit ratkaisut tai hydromekaaniset kiinnitinkomponentit erikoiskiinnittimiin tekemiseen tai oman palettijärjestelmän luomiseen joustavassa tuotannossa.

Korkeapainekiinniittimet tuovat turvallisuutta. Kysy meiltä myös muista hydraulisista laitteistamme. Olemme valmiita opastamaan tai kehitämään kanssanne uuden kiinnittimen juuri teidän erityistarpeisiinne.

Tarvitsetko paineilmasylinteriä?

OINONEN Tooling uudistuu:

olemme laajentaneet toimintaamme mm. pneumatiikkaan. Tuomme ja viemme Pemaks® tuotemerkillä paineilmasylintereitä.

Pemaks® on rekisteröity tuotemerkki, jonka takana on historiallinen 1963 perustettu turkkilainen yritys. Pemaks aloitti maassa ensimmäisenä turkkilaisena yrityksenä paineilmasylintereiden valmistuksen 1974.Yritys katsookin historiastaan ylpeänä eteenpäin jo kansainvälisillä foorumeilla.

Erittäin kovia kannuksia yritys onkin ansainnut päästyään maailman suurimman huonekalujätin IKEAN hyväksytyksi toimittajaksi. Toinen vastaavan luokan mitali on saksalainen - myös alallaan maailman suurin - puuntyöstökonevalmistaja HOLZMA. Hekin ovat päätyneet ja luottavat vain Pemaksiin.

OINONEN Tooling Pneumatics edustaa Pemaks® pneumatiikkaa koko Luoteis-Euroopassa. Täysi peitto sylinteripuolella standardi ja normilaitteissa yhdessä runsaan erikoisvalmistuspotentiaalin kanssa takaa kaikille asiakkaillemme meidän kautta täyden palvelun. Lyhyet toimitusajat vastaavat haasteisiin tässäkin mielessä.

YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala
YUDO Nordic Oy / Oinonen Tooling, Kangasala

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu