Lähetä viesti
Lähetä viesti

Yrityksen taloushallinnon kattavat tili- ja kirjanpitopalvelut

Yrityspalvelu Berg Oy on Jyväskyläläinen tili- ja kirjanpitotoimisto joka palvelee pieniä yrityksiä kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa.

Perinteisten tili- ja kirjanpitopalveluiden lisäksi saat meiltä mm. uuden yrityksen perustamiseen liittyvä konsultointi, palkanlaskentapalvelut, veroneuvontaa sekä kirjanpitoneuvontaa.

Pidämme jokaisen asiakkaamme asioista huolta, jotta he voivat keskittyä omaan yrittämiseen.

Yrityspalvelu Berg Oy hoitaa taloushallinnon rutiinit joustavasti, tarkasti ja asiakaslähtöisesti.

Löydät lisää palveluistamme kotisivuiltamme.

Tai soita meille ja kysy lisää.

Yrityksen tarina

Yrityspalvelu Berg Oy on kulkenut pitkän matkan yritysmaailmassa.

Kaikki lähti liikkeelle jo 90-luvulla, kun perustaja Ulla Berg päätti lähteä palvelemaan muita yrittäjiä ja jakamaan kokemustaan yrittäjänä tarjoamalla apua kirjanpitäjänä. Toiminta kasvoi, kun hyvä sana kiersi asiakkaiden puskaradiossa. Pian toiminta työllisti perustajan jo täysipäiväisesti ja suunta oli selvä.

Toiminta kasvoi vuosien myötä niin, että apua kaivattiin, joten perustajan tytär Jaana Berg aloitti työt yrityksessä 2004 opintojensa ohella. Työ kasvatti tekijäänsä ja pian Jaana oli suorittanut amk tutkinnon ja pystyi tarjoamaan apuaan laajalla osaamisalueella. Osaamisen näyttönä Jaana suoritti KLT-tutkinnon vuonna 2013. KLT-tutkinon omaavia kirjanpitäjiä on Suomessa vain noin reilu 2000 henkilöä, joten tutkinto on selvä merkki laajasta osaamisesta taloushallinnon alalla.

Samana vuonna Jaana Berg ryhtyi vetämään Yrityspalvelu Berg Oy:tä ja sai toimitusjohtajan tittelin osoituksena luottamuksesta toiminnan jatkajana.

Asiakkaat olivat tyytyväisä saamaansa loistavaan ja yksilölliseen palveluun, jokaiselle tarjottiin juuri ne palvelut mitä tarvittiin. Edelleen Berg Oy tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa yrityselämässä. Mikään yritys tai yhdistys ei ole liian pieni hoidettavaksi. Annamme aina kaikkemme asiakkaidemme asioiden hoitamiseen.

Yrityspalvelu Berg Oy, Jyväskylä
Yrityspalvelu Berg Oy, Jyväskylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:00
Avoinna vielä 1h 38min
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Yrityspalvelu Berg Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.