Varaa aika
Varaa aika

Ylöjärven Näkökeskus

Kotimainen yritys, jossa optikon lisäksi myös silmälääkäripalvelut. Kehysvalikoima valitaan myymälään itse, asiakkaiden toiveita kuunnellen. Panostamme laatutuotteisiin, niin kehyksissä kuin linsseissäkin. Pistämättömällä kehyssilmällä autamme kehysvalinnoissa - emme anna valita kehystä, joka ei kasvoillesi sovi.

Tuotteita löytyy kaikissa hintaryhmissä - edullisiakin vaihtoehtoja löytyy!

Linssien reunahionnat teemme itse Ylöjärven liikkeessä, joten lasien toimitusajat ovat nopeat: Yksitehot jopa päivässä - monitehot viikossa!

Yrityksen tarina

Ylöjärven NÄKÖKESKUS on perustettu v. 2003, jotta voimme noudattaa sydämemme ääntä ja palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Valmistamme laadukkaita silmälaseja, joista asiakkaille on iloa joka päivä, niitä käyttäessään. Yksilöllistä kehysvalikoimaamme täydennetään Pariisin, Milanon ja Münschenin messuilta löydetyiltä huippukehyksillä.

Myymme pääsääntöisesti Saksalaisia Rodenstock-linssejä, koska meille linssien hyvä laatu ja optiikka, ovat tärkeitä. Valmistamme silmälaseja, joilla asiakas näkee mahdollisimman hyvin ja miellyttävästi. Rodenstock antaa parhaalle linssipinnoitteelleen kahden vuoden takuu. Kehyksissä takuu on vuoden.

Teemme kaikki linssien reunahionnat omassa linssilaboratoriossamme. Näin varmistamme oikeanlaisen asennuksen ja kauniimman lopputuloksen. Voimme hioa uudet linssit myös asiakkaan omaan kehykseen, jopa odottaessa. Tätä palvelua ei saa isoista ketjuliikkeistä.

Teemme myös monenlaisia silmälasien korjauksia - kannattaa tulla käymään, jos korjaustarvetta ilmenee.

Osaava ja hyvä henkilökuntamme on valmiina palvelemaan aina kun siihen on tarvetta. Suomalaisena yrityksenä maksamme verot Suomeen.

(Kuvassa Mia, ja hänellä on Münschenin messuilta löytynyt kehysuutuus)

Ylöjärven Näkökeskus, Ylöjärvi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu