murupolku logo/Matkailu/Leirintäalue Kolari/Ylläksen Ykkös Caravan

Vaunualue - Majoitus - Kahvila

Ylläksen Ykkös Caravan sijaitsee Äkäslompolon kylässä luonnonkauniilla paikalla tunturimaisemassa Äkäslompolojärven rannalla.

Alueemme on keskellä kylää, kauppaan 0,5km, kaikki kylän ravintolat sijaitsevat 1km säteellä. Talvella laduille pihasta kesällä mukava oma uimaranta.

Lyhtykahvila/ravintola on avoinna sesonkina päivittäin, jolloin sieltä on saatavana myös lounas ja päivällisruokaa. Leivonnaiset omasta uunista, myös täytekakut ja juharuoat. Järjestämme kahvilassa myös juhla ym. tilaisuuksia ryhmille.

Tervetuloa!

Vaunualue

Alueella on 98 vaunupaikkaa sähköllä, 2 saunaa, talvikäyttöön suunnitellut kaakeloidut WC:t, suihkut, keittiö, pyykinpesu- ja kuivaustilat. Kempsan tyhjennys ja suksienvoiteluhuone. Kahvilaravintola josta saa syys- ja kevätsesonkina myös lounas ja päivällisruokaa. Alueeltamme voi varata myös vuosi- ja kausipaikkoja. Karavanalue on avoinna Juhannuksesta Vappuun.

Majoitus

Majoitusta löytyy eri kokoluokissa, yhdenhengen huoneesta 6 henkilön mökkiin.

Huone- ja paritalomajoitusta keskustasta, järvenrannalta rauhalliselta paikalta, 0,5km etäisyydellä kaupasta, ravintolat ja menopaikat löytyvät kilometrin säteellä. Kaikkiin majoitustiloihimme sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

Voit katsoa lisätietoa täältä

Ylläksen Ykkös Caravan, Kolari
Ylläksen Ykkös Caravan, Kolari
Ylläksen Ykkös Caravan, Kolari
Ylläksen Ykkös Caravan, Kolari
Ylläksen Ykkös Caravan, Kolari

Kokemuksia yrityksestä Ylläksen Ykkös Caravan

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.