Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Suomalainen elektroniikkatalo - ratkaisut tuotekehityksestä tuotantoon

Yleiselektroniikka on suomalainen, vuonna 1969 perustettu yritys, jonka palveluksessa työskentelee Suomessa noin 50 henkilöä. Henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti ja tekninen osaaminen on erittäin korkealla tasolla. Tekniset asiantuntijat ja sovellusosaajat tarjoavat asiakaskohtaiset ratkaisut ja sovittujen asiakaskäyntien yhteydessä on mahdollista tavata myös valmistajien edustajia.Yleiselektroniikka toimii yhteistyössä vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien kanssa. Suomen kattavasta tuotevarastosta saat tarvitsemasi tuotteet jo saman päivän aikana. Voit hankkia tuotteet helposti Espoon myymälästä tai nettikaupasta Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset lisätietoa, voit soittaa arkisin tekniseen myyntiin tai ottaa yhteyttä sähköpostitse sales[at]yeint.fi.

Yleiselektroniikka järjestää myös koulutuksia ja seminaareja mm. lämpökuvauksesta ja sähkönlaadusta.

Uusinta teknologiaa alan tunnetuimmilta valmistajilta

Yleiselektroniikasta saat maailman johtavien valmistajien uusimmat tuotteet ja tuotetuen, esimerkkinä mittaus- ja testauspuolelta Flir’n infrapunakamerat ja

Fluken elektroniset mittalaitteet ja ohjelmistot. Yksi uusimmista edustuksista on vuonna 1975 perustettu Taiwanin suurin testaus- ja mittauslaitteiden kehittäjä

GW Instek, jonka tuotteet varastoidaan Hollannissa.

Käsijuotoskolveista ja juotoskaasuimureistaan tunnettu Weller on valmistanut juottimia jo yli 70 vuotta. Yleiselektroniikka ja Weller ovat tehneet yhteistyötä jo yli 40 vuoden ajan ja Yleiselektroniikan päivittyvästä valikoimasta löydät Wellerin tuoteuutuudet. Työkaluista saat eurooppalaisen valmistajan Wihan innovatiiviset ja korkealaatuiset tuotteet, joiden avulla päivität esimerkiksi vanhat käsityökalut uusiin ergonomisiin työkalusarjoihin.

Lisäksi voit hakea tuotteita luotettavalta yhteistyökumppaniltamme RS:ltä, jonka tuotevalikoima kattaa yli 550 000 heti varastosta saatavaa tuotetta nopealla toimituksella tuhansilta johtavilta tuotemerkeiltä. Yhteistyö RS:n kanssa on jatkunut jo yli 20 vuotta.

Kattava valikoima teollisuus- ja automaatiotuotelinjoja, jotka soveltuvat esimerkiksi lopputuotteisiin, tutkimukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin.

Yleiselektroniikan uusi edustus Chroma tarjoaa mm. AC- ja DC-teholähteet, AC- ja DC-kuormat sekä tehomittarit tuotekehitykseen ja tuotannon testaukseen. Ammattilaisten avulla kokoat Chroman tuotteista helposti tarkoituksiisi sopivan testausjärjestelmän. Teholähdevalikoimasta saat myös Artesynin teholähteet, joita käyttämällä varmistat tuotteellesi nopean tuotekehitysajan, laitteen luotettavan toiminnan ja paikallisen tuotetuen.

Yleiselektroniikasta saat maailman suurimpien liitinvalmistajien TE Connectivityn ja Molexin liittimet. Kaapelituotteista löydät Alpha Wiren UL-hyväksytyt kytkentäjohtimet ja moninapakaapelit sekä kutisteet ja kaapelisuojat. Voit kysyä lisää mm. Alpha Wiren halogeenivapaista ECO-sarjan tuotteista YE:n ammattilaisilta. Yleiselektroniikan kautta voit tilata APEMin kytkimet, LED-indikaattorit ja erilaiset joystickit, jotka soveltuvat muun muassa auto-, automaatio-, kaivos-, lääketiede-, maa-, metsä-, meri-, MIL- ja tietoliikenneteollisuuteen. EDT-näytön avulla voit valita sovellukseesi optimaalinen kirkkauden, tarkkuuden, värin ja liitännän. Hankkimalla EDT:n tuotteet Yleiselektroniikasta saat nopeasti tarvittavaa tuotetukea.

RF- ja signaalikäsittelytuotteissa Yleiselektroniikan edustuksiin kuuluu Mini-Circuits, joka on yksi maailman johtavista mikroaalto-, IF- ja RF-komponenttien ja moduulien valmistajista kattaen alueet DC - 40GHz avaruus-, MIL- ja teollisuussovelluksissa. Voit kysyä lisää mm. asiakaskohtaisesti valmistettavista RF-tuotteista Yleiselektroniikan asiantuntijoilta.

MPS:n tuotevalikoimasta löydät integroidut puolijohdekomponentit mm. akkukäyttöisiin laitteisiin, auto- ja teollisuussovelluksiin, telekommunikaatiosovelluksiin, LED-valaistuksiin ja näyttöjen taustavalaistuksiin. Kaikista tuotteista on saatavilla kokeilukortit ja halutessasi saat Yleiselektroniikasta myös suunnitteluapua.

Yleiselektroniikka tarjoaa tuotteita eri alojen ammattilaisille ja ratkaisut vaativiinkin olosuhteisiin.

Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Yleiselektroniikka Oyj, Espoo
Tuotemerkit
teltonika, moxa, hdmi, trendnet, GT-line, Chroma, gw instek, Mascot, Schneider, RS online, EDT, Testo, Lascar, Rohde & Schwarz, Fluke networks, Wera, Wiha, Ensto, ITW, Idec, Apem, Woer, Tyco, TE, tasker, Raychem, molex, kitagawa, hubbell, Harting, Alphawire, Sunon, Treston, Iteco, 3m, Minco, Kaman, Interface, Varta, Ultracell, MPS, TDK-Lambda, Panasonic, enersys, yuasa, gp batteries, mini-circuits, proskit, weller, Amprobe, Flir, MEAN WELL, Fluke

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-16:00
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Yleiselektroniikka Oyj

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.