murupolku logo/Teollisuustuotteet/Pumput Turku/Xylem Water Solutions Suomi Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku
Xylem Water Solutions Suomi Oy
Y-tunnus:
0941960-9

Pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita

Xylem on toiminut Suomessa jo vuodesta 1957 lähtien pumppujen ja vedenkäsittelylaitteiden kanssa. Tällöin Suomeen toimitettiin Flygtin ensimmäinen uppopumppu. Tämän jälkeen toiminta on kasvanut vuosien varrella ja tänä päivänä Xylem Suomi toimii niin puhtaan veden kuin jäteveden parissa. Xylem on maailman johtava nesteiden käsittelyyn erikoistunut yritys maailmalla. Meitä on Xylemillä töissä maailmanlaajuisesti yli 16 000 henkilöä ja Suomessa yli 35 henkilöä.

Ympäristöä kunnioittaen

Me haluamme toimia paremman huomisen puolesta. Tämän takia me olemme kehittäneet ja kehitämme koko ajan energiaystävällisempiä tuotteita kuten banaanisekoittimia, A-energialuokan ECO A-kiertovesipumppuja, markkinoiden parhaimmilla hyötysuhteilla toimivia eSV- paineenkorotuspumppuja, N-jätevesipumppuja, joiden hyötysuhde ei vain ole paras vaan hyötysuhde myös säilyy koko pumppauksen ajan. Meidän avulla saat avaimet parempaan huomiseen niin ympäristön kuin tuotteiden luotettavuuden osaltakin.

Nesteiden käsittelyyn tuotteita ja palveluita

Xylem tarjoaa tuotteita, huoltopalveluita, vuokrausta nesteiden käsittelyyn ja käyttöön teollisuuden, kuntien ja kiinteistöjen kohteissa. Meiltä löydät tuotteita nesteiden kierron kaikkiin vaiheisiin. Pumppumme pumppaavat puhdasta vettä vedenottamoilla, tuotteemme puhdistavat vettä vesilaitoksilla, siirrämme erilaisia nesteitä teollisuudessa, kiinteistöissä, kunnallisissa verkostoissa, puhdistamme jätevesiä ja pidämme huolta vielä nesteiden kierrätyksestä.

Tiedämme, että meidän kanssa huomisesi sujuu mukavasti.

Huoltoliikkeemme

Katso valtuutetut huoltoliikkeemme täältä.

Tuotemerkkimme

Xylem Suomen tuotteet ja palvelut koostuvat monista eri brändeistämme. Nämä brändit ovat tunnettuja ympäri maailmaa ja tietysti myös Suomessa. Ne edustavat alansa huippua. Tuotemerkkimme ovat olleet tunnettuja vuosikymmeniä Suomessa. Tuotteet näiden tuotemerkkien takana ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestä. Vaikka nimi on Xylem, niin tuotteemme säilyvät samoina.

· Flygt: Uppopumput, sekoittimet, potkuripumput, pumppaamot, epäkeskoruuvipumput

· Lowara: Kiertovesipumput, paineenkorotuspumput, paineenkorotuskoneikot, paineenkorotusasemat, porakaivopumput, normipumput, sprinkleripumput

· Vogel: Paineenkorotuspumput, porakaivopumput, normipumput

· Godwin: Polttomoottorikäyttöiset pumput, hydraulikäyttöiset pumput

· Wedeco: UV-laitteet, otsonilaitteet, myynti Hyxo Oy:n kautta

· Sanitaire: Hienokuplailmastimet, karkeakuplailmastimet, levyilmastimet, puhdistamoprosessit

· Leopold: Hiekkasuodattimet, flotaatio

Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Xylem Water Solutions Suomi Turku, Turku
Tuotemerkit
Sensus, ITT Flygt, Hekes, Flygt, Lowara, Vogel, Godwin, Wedeco, Sanitaire, Leopold