Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tavoitteena turvallisempi maailma

Xpyro Oy on suomalainen paloturvallisuusalan yritys, joka on erikoistunut paloturvallisuuteen liittyvien laitteiden ja järjestelmien sekä niissä käytettävien erilaisten sammutusaineiden kehittämiseen ja kansainväliseen kauppaan. Innovatiivisissa tuotteissamme näkyy voimakas panostuksemme tuotekehitykseen sekä vuosikymmenten kokemus paloturvallisuusalasta.

Xpyron tavoitteena on tehdä maailmasta turvallisempi tarjoamalla asiakkaillemme toimintavarmoja, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita palontorjuntaratkaisuja ja sammutusjärjestelmiä, jotka säästävät ihmishenkiä ja vähentävät materiaalisia tuhoja.

Kehittämämme innovatiiviset palontorjunta-aineet mahdollistavat nopean ja tehokkaan keinon torjua maasto- ja metsäpaloja sekä aktiivisesti että ennaltaehkäisevästi. Palonestoaineilla voidaan tehdä palokatkoja maastoon sekä sammuttaa syvällä maan sisällä kyteviä paloja – myrkyttömästi ja ympäristöystävällisesti.

Muut edistykselliset paloturvallisuusratkaisumme tarjoavat ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kohdesuojaukseen sekä sellaisten kohteiden ja tilojen suojaukseen, joissa on haastavaa käyttää perinteisiä sammutusjärjestelmiä.

Xpyro Oy, Oulu
Xpyro Oy, Oulu
Xpyro Oy, Oulu
Tuotemerkit
Xpyro, Bonsoguard

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Xpyro Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.