Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

WINLED - MAHDOLLISTAMME VALOISAMMAN ARJEN

Winled Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen LED-valaistusyritys. Missiomme on olla jokaisen sähköalan ammattilaisen ja urakoitsijan kumppani sekä asiantuntija valaistuksessa.

Winled-tuotemerkki on kasvanut nopeasti laadukkaaksi ja tunnetuksi valaisinmerkiksi suomalaisten sähköasentajien keskuudessa. Oma tuotemerkkimme ja tarjoamamme valaistussuunnittelupalvelu takaavat koko valaistuksen onnistumisen, yhdessä osaavien sähköalan ammattilaisten kanssa.

Laadukkaat tuotteet ja palvelu syntyy, kun koko toiminta on laadukasta. Osoituksena toimintamme laadukkuudesta meille on myönnetty 9001:2015 -sertifikaatti.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

TUOTTEET SAATAVILLA MISTÄ PÄIN SUOMEA TAHANSA

Yli 750 jälleenmyyjäkumppanimme verkosto palvelee asiakkaita nopeasti ja luotettavasti. Ammattilaiset voivat hankkia tuotteitamme myös neljästä Suomen suurimmasta sähkötukusta, joita ovat Onninen, SLO, Ahlsell ja Rexel.

Laaja ja tarkkaan mietitty valaisinvalikoima tarjoaa jokaiseen tilaan juuri oikeanlaisen valaistusratkaisun - mallistostamme löytyy tuotteet koteihin, ulos, toimitiloihin sekä teollisuuteen.

Asiakkaamme voivat olla luottavaisin mielin sen suhteen, että saavat aina parasta mahdollista laatua kohteisiinsa. Olemme varmistaneet tuotteidemme erinomaisuuden sillä, että tuotetiimimme on ajan hermoilla käytettävien komponenttien laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä seikoista. Winled -valaisimet ovat yhteensopivia useiden eri järjestelmien kanssa, kuten Dali ja KNX.

VALAISTUSSUUNNITTELULLA HYPPYSELLINEN TAIKAA KOHTEESEEN

Tuskin on olemassa tilaa, jossa valaistuksella ei ole merkitystä. Olipa kyseessä sitten toimisto, tuotantotila, vähittäiskauppa tai mikä tahansa toimitila, niin hyvin suunniteltu valaistus tuo merkittäviä etuja.

Tekemämme valaistussuunnitelmat jaksavat ällistyttää kerta toisensa jälkeen - ja aivan syystä. Valaistussuunnitelman tekeminen yrityksen toimitiloihin on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tavalla. Hyvä valaistus parantaa muun muassa energiatehokkuutta, tuottavuutta ja myyntiä. On vain harvoja sellaisia tiloja, joissa valaistuksella ei ole merkitystä. Olipa kyseessä sitten toimisto, tuotantotila, vähittäiskauppa tai mikä tahansa muu työskentelytila, niin hyvin suunniteltu valaistus tuo merkittäviä etuja.

Suunnittelijoidemme pätevyys, kokemus ja osaaminen riittävät hoitamaan vaikeimmatkin kohteet - olemme suunnittelleet vaativia teollisuuskohteita, laskettelurinteitä, julkiskohteita, raviratoja ja monia muita.

ARKKITEHDEILLE JA SUUNNITTELIJOILLE

Me Winledillä haluamme tarjota arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuuksia entistä parempiin ratkaisuihin nyt ja tulevaisuudessa. Siksi olemme suunnanneet vahvasti resursseja tietomallinnukseen. Tietomallintaminen mahdollistaa tarkemman ja paremman suunnittelun aina törmäystarkastelusta tarkkaan analyysiin esimerkiksi valaistuksen kohdalla.

Sivuiltamme löydät täydet tekniset tiedot tuotteistamme, himmennys- ja kuormitustaulukot sekä kauttamme on myös saatavilla valaistusuunnittelu- ja laskentapalveluita.

Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Winled Oy Ltd, Tampere
Tuotemerkit
Winled

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-15:00
La
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Winled Oy Ltd

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.