Lähetä viesti
Lähetä viesti

Hevosalan palveluita

WellDressage on hevosten hyvinvointiin panostava, kouluratsastukseen suuntautunut hevosalan yritys. WellDressagen palveluntarjontaan kuuluu kouluratsastusvalmennus, hevosten koulutus, tallipaikkapalveluita ja hevosten hoidon asiantuntijapalveluita.

Pienryhmätunnit

Ryhmätunnit ovat kooltaan 2-4 ratsastajan tunteja. Pienryhmissä opettaminen on yksilöllisempää ja tasoryhmien muodostaminen helpompaa. Oppilaat saavat tunneilla enemmän opettajalta henkilökohtaista opetusta. Ratsastajat voivat varata myös esim. kaveriporukan kanssa oman vakiotunnin.

Yksityistunnit

Yksityistunnit pidetään ratsastajan toivomilla harjoituksilla / tavoitteilla, joko kertaluontoisesti tai kausi / kymppikortilla. Yksityistunteja voi varata niin ilta- kuin päiväsaikaan.

Kesäkurssit 2019

WellDressagen kesäkurssit 2019 ovat varattavissa Hopotin kautta.

Kurssit ratsastetaan joko yksityistunteina, 2 hengen ryhmissä tai 4 hengen pienryhmässä. Esittelyissä kerrotaan kurssien ryhmäkoko.

Kursseille voi osallistua myös omalla hevosella, olethan siinä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse / yhteydenottolomakkeella (yhteystiedot sivulla).

Kaikki kurssit voi maksaa joko Hopotin joustavilla maksutavoilla, tai Smartumin / Eazybreikin liikuntasaldoilla/ seteleillä.

VARAA TÄÄLLÄ!

WellDressage, Hyvinkää
WellDressage, Hyvinkää
WellDressage, Hyvinkää
WellDressage, Hyvinkää
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.