murupolku logo/Kirjanpito/Tilitoimisto Helsinki/Wabuco Financial Services Oy

Kansainvälisen talous- ja palkkahallinnon asiantuntija

WaBuCo Financial Services Oy on vuonna 1988 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa. WaBuCo on tarjonnut korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja jo lähes 30 vuoden ajan. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti kohti uusimpia digitalisaation sovelluksia.

Käytössämme on talousinformaation käsittelyyn ja tuottamiseen parhaiten soveltuvia ohjelmistoja. Tarjoamme asiakkaillem me ammattitaitoista, laadukasta ja joustavaa palvelua. Meitä on helppo lähestyä ja reagoimme nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Pidämme aikatauluista kiinni ja hoidamme yrityksenne asiat huolellisesti. Vastuullinen taloushallinnon asiantuntija on luotettava kumppani.

Palvelumme kattavat laajasti yrityksen perustamisesta lähtien kirjanpidon, tilinpäätöksen, laskutuksen, verotuksen sekä henkilöstöhallinnan palvelut. Olemme erikoistuneet tehostamaan suomalaisten yritysten toimintaa kansainvälisillä markkinoilla sekä kansainvälisten yritysten rantautumista Suomeen.

Asiakkainamme on toista sataa eri aloilla toimivaa yritystä pienyrittäjistä kansainvälisiin yrityksiin, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä.

Palvelumme

•Taloushallinto

•Palkkahallinto

•tavoiteseuranta

•Neuvontapalvelut

Wabuco Financial Services Oy, Helsinki
Wabuco Financial Services Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Wabuco Financial Services Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.