Purkutyöt nopeasti ja tehokkaasti Pohjois-Suomessa

Hoidamme erilaisten rakennusten purkutyöt luotettavasti ja vahvalla kokemuksella. Asiakkaitamme ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityishenkilöt. Kartoituksen jälkeen toteutamme purkutyöt aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Purkutyössä pidämme tärkeänä nopeaa ja ekologista toimintaa. Ripeän purkutyön ja jätteiden lajittelemisen ansioista asiakas säästää kaatopaikkakustannuksissa, eikä maksa turhasta. Hoidamme purkutyöt alusta loppuun saakka ja kuljetamme jätteet luvat omaaviin vastaanottopisteisiin.

VP-Purku toteuttaa projektit ammattitaidolla, laadukkaasti, taloudellisesti ja vastuullisesti. Ota yhteyttä!

Timanttiporaukset- ja sahaukset

Erilaisten kivi-, betoni- ja tiilirakennelmien poraus ja sahaus onnistuu kalustollamme vaivattomasti. Timanttisahauksen hyödyt tulevat mittatarkkuudesta, nopeudesta, pölyttömyydestä, tarkkuudesta ja meluttomuudesta.

Luvanvaraiset asbestipurkutyöt

Teemme asbestipurkutyöt turvallisesti, huolellisesti sekä määräysten mukaisesti. Kaikki rakennusjätteet tulevat käsitellyksi huolellisesti ja toimitetaan toimijalle, jolla on asianmukainen ympäristölupa sen käsittelyyn. Jätteenkäsittely sisältyy urakan hintaan eikä jätteenkäsittelystä tarvitse maksaa erikseen.

Vp Purku Oy, Oulu
Vp Purku Oy, Oulu
Vp Purku Oy, Oulu

Kokemuksia yrityksestä Vp Purku Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.