Palveleva autokorjaamo Espoossa

Auton huoltaminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Noutohuoltopalvelumme noutaa autosi kotoa ja palauttaa sen huollettuna kotipihaasi. Noutopalvelumme on voimassa toistaiseksi Espoon ja Kirkkonummen alueella ja on maksuton asiakkaallemme. Huolehdimme luonnollisesti suojauksesta ja hyvästä käsihygieniasta. Voimme myös vaihtaa renkaat kotipihassasi.

Olemme Espoon Kivenlahdessa sijaitseva autokorjaamo, joka on erikoistunut VAG konsernin ajoneuvoihin. Huollamme ja korjaamme Volkswagen-, Seat-, Skoda- ja Audi -merkkiset henkilö- ja hyötyajoneuvot. Teemme määräaikaishuollot ja vuosihuollot ammattitaidolla. Uudenaikaiset testaus- ja mittalaitteet takaavat ammattimaisen huollon autollesi. Meillä huollot suoritetaan aina valmistajan maan ja merkkikohtaista huolto-ohjelmaa noudattaen. Meiltä saat autoosi myös moottorinohjausoptimointeja ja lastutuksia.

Toimintamme tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ympäristöarvot huomioiden. Asiantunteva, merkkierikoistunut ja palveluhenkinen henkilöstömme on valmiina auttamaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

Soita ja varaa autollesi huoltoaika.

Palveluitamme

- Korjaukset

- Rengastyöt

- Nelipyöräsuuntaukset

- Ilmastointihuollot

- Defa lisälämmitin asennukset

- Lastutukset

Volkkari Huolto
Volkkari Huolto
Volkkari Huolto

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Volkkari Huolto

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.