Voima Pro Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere
Voima Pro Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere

Voima Pro Henkilöstöpalvelut Oy

Voima Pro Henkilöstöpalvelut Oy
Y-tunnus:
2774762-2
Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Henkilöstö ja Työvoimapalvelut

Voima Pro Henkilöstöpalvelut

MIKSI HENKILÖSTÖVUOKRAUS?

NOPEAA. LAAJAN TEKIJÄPANKKIMME JA TEHOKKAIDEN HAKUKANAVIEMME ANSIOSTA.

Ammattimaisen ja sitoutuneen työvoiman löytäminen on haasteellista nykyajan työmarkkinoilla. Hyvät henkilövalinnat on kuitenkin tie menestykseen.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti, tarjoamme ihmisläheistä palvelua ja opastusta aina työnhausta alkaen.

Vaivatonta

Tekijöiden tilaamiset meiltä hoituvat yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla; info

VoimaPro toimii yhteistyössä Suomalaisten henkilöstöpalvelualan toimijoiden kanssa ja välitämme heidän ammattilaisia rakennusalan ja teollisuuden työtehtäviin. Olemme toimittaneet ammattilaiset alalla toimiviin yrityksiin jo yli 15 vuoden ajan ja vankalla kokemuksella.

VoimaPro välittää pitkällä kokemuksella myös ammattilaiset tuotantolaitoksiin ja kokoonpano tehtäviin tai alalle kuin alalle.

AIKAA SÄÄSTÄVÄÄ. OMA TYÖAIKASI SÄÄSTYY MUIHIN TEHTÄVIIN.

Tarvitseepa yrityksesi pikaista lisäresurssia tai vakituisen tekijän, me löydämme sinulle varmasti ammattilaiset. Kauttamme saat luotettavat ja osaavat tekijät. Alalle kuin alalle. Meillä ja yhteistyö kumppaneillamme on tekijä pankissa satoja taitavia tekijöitä.

EDULLISTA. KUSTANNUKSET MÄÄRÄYTYY TEHTYJEN TUNTIEN MUKAISESTI.

Joustavaa

Tekijät on käytettävissäsi tarpeesi mukaan.

Helppoa

Hoidamme kaikki työsuhteeseen liittyvät asiakirjat sekä lakisääteiset työnantajavelvoitteet.

Asiakkaillemme tarjoamme kattavat henkilöstövuokraus- ja henkilöstöpalvelut ammattiylpeydellä ja yrittäjähenkisesti. Hoidamme yksittäiset ja laajemmat rekrytoinnit.

Toimimme usealla toimialalla ja tarjoamme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme toimiala kohtaiset ja asiantuntevat sekä ammattimaiset palvelut.

TYÖNANTAJALLE

Tarjoamme yrityksille henkilöstöpalveluita valtakunnallisesti. Meiltä on vuokrattu ja rekrytoitu tuhansia ammattilaisia. Meillä on alan kokemusta jo vuodesta 2003 alkaen.

Palvelemme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla, joista rakentaminen on suurin.

OLEMME VAHVA KUMPPANI

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, korkealaatuiseen palveluun ja kumppanuuteen.

Nopea ja joustava palvelu

Motivoituneet ja osaavat tekijät

Toimialakohtainen suunnattu osaaminen

Valtakunnallinen ja pohjoismainen palvelu

OSAAVAT TYÖNTEKIJÄT JA HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

Kaikki työntekijämme ovat meillä työsuhteessa ja lain mukaisesti vakuutettuina.

Haastattelemme kaikki työntekijät henkilökohtaisesti ja kartoitamme työntekijän osaamisen jo vuosien kokemuksella.

TYÖNTEKIJÄLLE

TULE TÖIHIN MEILLE JA MEIDÄN KAUTTA.

VUOKRATYÖ ON AINA MAHDOLLISUUS!

Me olemme erikoistuneet työnhakijoiden työllistämiseen ja tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia työuran kaikissa vaiheissa. Vuokratyön kautta voit tutustua toimialoihin ja työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vasta valmistunut tai työpaikkaa vaihtava. Vuokratyö on monelle tie työelämään. Henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

MONIPUOLISIA TYÖTEHTÄVIÄ

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Oletko kenties jo hankkinut ammatin? Kysyntää on muun muassa; kokoonpanijoille, koneistajille, varastotyöntekijöille, rakennusmiehille, taloushallinnon ammattilaisille, myyjille, laitoshuoltajille ja monelle muulle.

Tarjoamme töitä myös teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelu toimialoille sekä taloushallinnon ja toimisto tehtäviin. Koko Suomen kattava verkostomme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolilla maata.

OLEMME REILU TYÖNANTAJA

Olemme reilu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme luotettava kumppani niin työntekijöillemme kuin vuokratyövoimaa käyttäville asiakasyrityksillemmekin.

Henkilöstövuokrauksessa me maksamme sinun palkan ja huolehdimme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Työntekijänä saat aina toimialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja työskentely on Työ- ja elinkeinoministeriön sekä Työsuojeluhallinnon ohjeistuksen mukaista.

Meillä on jatkuvasti tarjolla useita työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkoja/tehtäviä tulee listoillemme päivittäin.

Ota yhteyttä Mikaan; mika

Voima Pro Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu