murupolku logo/Musiikki/Musiikkisoittimet Helsinki/Viulunrakentaja Risto Vainio Oy

Jousisoitinten erikoisliike - Asiantuntijuutta vuodesta 1958

Olemme rakentaneet viuluja ja jousia vuodesta 1958 alkaen. Rakentamisen aloitti Risto Vainio ja nyt perinnettä jatkaa Ilkka Vainio. Koko ajan on toimintaamme ohjannut alan vanhojen taitajien ja musiikin mestareiden kunnioitus. Sielulla ja sydämellä tehty viulu soi aina hyvin. Toimintamme koostuu jousisoittimien ja niiden tarvikkeiden myynnistä, jousisoittimien ja jousien korjauksesta sekä uusien instrumenttien rakentamisesta. Palveluihimme kuuluu myös instrumenttien korjausarviointi vakuutusyhtiöitä varten.

Olemme jäseninä Saksan Viulunrakentajien yhdistyksessä (VDG), Suomen Viulunrakentajien Kilta ry:ssä (SVK) ja Entente Internationale des Luthiers et Archetiers:issa (EILA).

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!

Korjauspalvelu

Tarjoamme restaurointia, korjausta ja huoltoa niin täysikokoisille kuin pienille jousisoittimille soittimen äänen laadun parantamiseksi. Autamme myös valitsemaan sopivat kielet, tallat, kuin myös leuka- ja olkatuet kaikkiin tarpeisiin. Vaalimme entisöinnissä alkuperäisiä materiaaleja pienimpiäkin yksityiskohtia myöten ja aikaa säästelemättä. Toteutamme tarvitaessa kattaviakin restaurointiprojekteja, jotka vaativat erityistä huolellisuutta sekä ammattitaitoa. Salaisuutemme on perinteitä kunnioittava uuden teknologian hyödyntäminen, jonka avulla palautamme instrumenttien alkuperäisen soinnin ja loistokkuuden.

Jousisoittimien vahinkovakuutusarviot

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama jousisoittimiin erikoistunut yritys, joka antaa lausunnon instrumenttien/jousien korjauskustannuksista. Toimimme Suomessa kansainvälisen Aon Finlandin vakuutusyhtiön asiamiehenä.

Viulunrakentaja Risto Vainio Oy, Helsinki
Viulunrakentaja Risto Vainio Oy, Helsinki
Viulunrakentaja Risto Vainio Oy, Helsinki
Viulunrakentaja Risto Vainio Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
10:00-16:00
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
10:00-17:00
Ke
10:00-17:00
To
10:00-17:00
Pe
10:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Viulunrakentaja Risto Vainio Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.