Hyvän elämän asianajaja

Visio-säätiö on toiminut Saarijärven seutukunnalla vuodesta 2000 ja tarjoaa monipuolisia, asiakaslähtöisesti kohdennettuja palvelukokonaisuuksia. Tavoitteenamme on työllisyyden edistäminen ja yksilöllinen tukeminen työhön, koulutukseen ja/tai kuntoutukseen, kuntouttavan ja valmentavan toiminnan kehittäminen, ehkäisevä päihdetyö, elämänhallintataitojen lisääminen, elämänlaadun parantaminen, vapaa-ajan toimintojen aktivoiminen, syrjäytymisen ehkäisy, eriarvoisuuden vähentäminen.

Etsitään sinulle sopivin työllistymisen vaihtoehto!

Työpajamme tarjoavat työtä sekä monia palveluita ja tuotteita asiakkaille. Visiopajalla teemme teollisuuden alihankintatöitä ja asiakastöitä tilauksesta, joko täällä pajalla tai asiakkaan luona. Pajallamme palvelee puu- ja rakennusosasto sekä yleisapu- ja ulkotyöryhmä. Kysy rohkeasti palveluistamme ja räätälöidään tarpeidesi mukaan autonhuoltoa, puurakennuksia pihaan ja paljon muuta!

Asumis-ja hoivapalvelut

Säätiö tarjoaa vammaispalvelun alaista asumis- ja hoivapalvelua alle 18- vuotiaille ja aikuisille. Harjukoti on 8 paikkainen aikuisille vammaispavelun piiriin kuuluville henkilöille tarkoitettu asumis- ja hoivayksikkö. Verso-koti on 10 paikkainen ryhmäasumisyksikkö alle 18- vuotialle vammaispalvelun piiriin kuuluville henkilöille.

Visio-säätiö, Saarijärvi
Visio-säätiö, Saarijärvi
Visio-säätiö, Saarijärvi
Visio-säätiö, Saarijärvi

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-15:00
Pe
08:00-15:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-15:00
Ti
08:00-15:00
Ke
08:00-15:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Visio-säätiö

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.