murupolku logo/Toimistopalvelut/Toimistopalvelut Kempele/Viestintäpalvelu Kielikukkanen
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kielenhuoltoa, sihteeripalveluja, valokuvakirjoja, historiikkeja sekä selkokielisiä tuotteita

Tarjoan puhtaaksikirjoitus- ja kielenhuoltopalveluja suomenkielisille teksteille. Näitä voivat olla muun muassa raportit, muistelmat, historiikit, opinnäytetyöt, artikkelit ja esitteet. Tarkistan kirjoittamasi tekstin oikeinkirjoituksen ja kieliopillisuuden sekä autan tekstin sujuvuuden ja luettavuuden parantamisessa. Puheterapeutin koulutuksen ja pitkän kokemukseni myötä pystyn kääntämään tekstisi myös selkokielelle, kun esim. yrityksesi tiedotusta tai muuta julkaisua suunnataan selkokielestä hyötyville ihmisille.

Kauttani onnistuu myös sanellun puheen muuttaminen tekstiksi, pienemmissä ja isommissa töissäsi. Erityisesti senioreille suunnattuina palveluina nyt saatavilla muistelmien ja valokuvakirjojen tekeminen. Valokuviin liittyvät tekstit voit sanella, kirjoittaa käsin/tekstinkäsittelyohjelmalla, ja kielenhuoltajana kirjoitan ne puhtaaksi sujuvalla suomen kielellä. Valokuvakirjan painattaminen onnistuu kauttani edullisesti Ifolorin takaamalla laadukkaalla painotyöllä.

Palveluni ovat suunnattuja sekä yksityisille että yrityksille. Teen mielelläni alihankintana myös sihteeripalveluja firmallesi joko säännöllisesti tai projektiluonteisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä - katsotaan, miten voin auttaa juuri Sinua!

Viestintäpalvelu Kielikukkanen, Kempele
Viestintäpalvelu Kielikukkanen, Kempele
Viestintäpalvelu Kielikukkanen, Kempele
Viestintäpalvelu Kielikukkanen, Kempele

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.