Veskun Kievari - Loistavaa lounasta ja parasta pizzaa

Veskun Kievari on Maaningalla sijaitseva viihtyisä lounasravintola. Avasimme ovemme kesällä 2018, toimimme aiemmin nimellä Veskun Grilli. Arkisin lounaalla (klo 10:30-14) tarjoamme maistuvaa kotiruokaa, iltaisin saat meiltä parhaat pizzat ja burgerit. Ruokalistan ja lounaslistat löydät helposti kotisivuiltamme tai Facebook-sivuiltamme.

Keittiössä suosimme lähellä tuotettua ruokaa sekä kotimaisia raaka-aineita. Meille asiakaslähtöisyys on erityisen tärkeää, tule vierailulle niin laitetaan hyvät ruoat pöytään. Sijaitsemme lähellä Maaningan vierasvenesatamaa ja kaunista järvimaisemaa, joten voit yhdistää helposti vierailusi myös maakuntamatkailun yhteyteen. Tule syömään, vaihtamaan kuulumisia, päiväkahville, oluelle tai laulamaan karaokea, olemme nappivalinta kaikkeen!

Tapahtumat

Järjestämme tiloissamme erilaisia tempauksia ja tapahtumia aina sesonkien mukaisesti. Kannattaa seurata ahkerasti Facebook-sivujamme, näistä tapahtumista et halua jäädä paitsi.

Tulossa:

Karaokeilta 24.1. klo 21 Ystävänpäiväbileet 14.2. klo 21

Yksityistilaisuudet ja catering

Järjestämme erittäin mielellämme tarpeisiisi yksityistilaisuuksia. Meiltä voit varata pelkän tilan tai voimme suunnitella yhdessä maistuvan menun juuri teidän tarpeisiinne. Pystymme toimimaan erittäin joustavasti ja sovittaessa tarjoamme myös catering-palvelut omissa tiloissasi järjestettäviin juhliin.

Soita niin jutellaan lisää, aina voit myös piipahtaa paikanpäälle!

Veskun Kievari, Kuopio
Veskun Kievari, Kuopio
Veskun Kievari, Kuopio
Veskun Kievari, Kuopio
Veskun Kievari, Kuopio
Veskun Kievari, Kuopio

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-21:00
La
11:00-21:00
Su
Suljettu
Ma
08:00-18:00
Ti
08:00-18:00
Ke
08:00-18:00
To
08:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Veskun Kievari

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.