Vesitek Oy - Putkiremontit
Vesitek Oy - Putkiremontit
Vesitek Oy - Putkiremontit
Vesitek Oy
Y-tunnus:
2468732-9
Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Vesitek putkiremontit

Vesitek on putkiremontteihin ja LVI-asennuksiin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaan alueella - tarvittaessa kauempanakin. Vesitek on mm. Uponorin ja useiden ilmanvaihtokonevalmistajien jälleenmyyjä. Vesitek kuuluu Uponor KOTI verkostoon.

Asiakkaitamme ovat talonomistajat jotka suunnittelevat taloonsa putkiremonttia tai LVI-järjestelmän tai sen osan uusimista. Toimitamme asiakkaillemme "avaimet käteen" periaatteella putkiremontit Tampereella ja lähikunnissa: käyttövesi-, lämpöverkko- ja ilmanvaihtojärjestelmien saneeraukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää !

Pyydä ilmainen kartoituskäynti !

Voit saada remonteille maksuaikaa jopa 6 vuotta !

-----------------------------------------

Palvelut ja järjestelmät:

- Käyttövesiremontti (Uponor komposiittijärjestelmä)

- Patteriremontti (Uponor komposiittijärjestelmä, Purmo patterit)

- Ilmanvaihtoremontti (Uponor muovikanavat, Lindab/Fläkt kierresaumakanavat)

- Ilmanvaihtojärjestelmät (Flexit Spirit, Flexit Roomie, Enervent, Vallox, Pax Eos)

- Lattialämmitys (Uponor, Enerline)

- Lämminvesivaraajat (Jäspi, Haato, Akvaterm, Capito)

- Vesikalusteet (Oras, IDO, Gustavsberg)

- Leakomatic vesivuotovahti M4i, Uponor Phyn -vuotovahti

- Remonttien rahoitus:  OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Toiminta-alue:

Pirkanmaa: Putkiremontit Tampere, Pirkkala, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi, Siivikkala, Nokia, Valkeakoski, Akaa, Toijala, Viiala, Kylmäkoski, Sastamala, Vammala, Mouhijärvi, Pälkäne, Orivesi, Sahalahti, Kuhmalahti, Längelmäki, Luopioinen, Vesilahti, Juupajoki, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Urjala, Punkalaidun, Kiikoinen, Äetsä, Mänttä, Parkano

Kanta-Häme: Putkiremontit Hämeenlinna, Humppila, Hattula, Iittala, Hauho, Lammi, Tuulos, Janakkala, Riihimäki, Forssa

Satakunta: Huittinen, Lavia

Keski-Suomi: Jämsä

Varsinais-Suomi: Loimaa

Vesitek Oy:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta

Laukaalla tiistaina 26.1. Uponorin järjestämässä LVI-alan tapahtumassa palkittiin tamperelainen Vesitek Oy vuoden 2015 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä.

– "Vesitek Oy:n ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä."

Omakotitalon putkiremontti Tampereella

Tampereen Kaupissa sijaitsevan 1930 -luvulla rakennetun paritalon käyttövesiputkiston kunto huolestutti talon omistajia. Vesitekin suorittamassa putkiston kuntokartoituksessa löydettiin eri aikoina asennettuja käyttövesiputkia joista vanhimmat olivat huonossa kunnossa olevia rautaputkia. Putkiremontissa päätettiin uusia kaikki käyttövesiputket kerralla Uponorin komposiittijärjestelmällä ja pinta-asennuksena. Kun kaupunki vaihtoi samalla myös vesimittarin koko putkisto tuli uusittua.

Kolmikerroksisen talon putkiremontti toteutettiin maaliskuussa 2015 ja se kesti 5 päivää. Samalla asiakkaat halusivat vaihdettavaksi talon kaksi suihkua ja molempien vessojen altaat, hanat ja allaskaapit. Uusi putkisto asennettiin pääosin kellarikerrokseen josta rakennettiin nousut 1. ja 2. kerroksen wc ja suihkutiloihin. Nousut saatiin asennettua huomaamattomasti komeroon ja porrastilaan.

Käyttövesiremontti sujui asukkaiden arkea haittaamatta ja lopputulos vastasi erinomaisesti asiakkaiden toiveita.

Koneellinen ilmanvaihto rintamamiestaloon

Rintamamiestalon ilmanvaihtoremontti jossa 3-kerroksiseen taloon asennettiin tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja viilennyksellä.

Tekniikka

Flexit Spirit UNI 4 RER EC ilmanvaihtokone pyörivällä kennolla ja erinomaisella lämmöntalteenotolla. CI 600 Ohjainpaneeli. M1-puhtausluokitellut kierresaumakanavat ja niiden eristys. Viilennyspatteri kytkettynä maalämmön maapiiriin.

Työvaiheet

Suunnittelu ja toimenpidelupa, timanttiporaus ja asbestipurku kellarissa, aukotus välipohjiin, ilmanvaihtoasennus ja kanavien eristys, sähköasennus, ilmamäärien mittaus ja venttiilien säätö, kotelointi.

Omakotitalon patteri- ja käyttövesiremontti

Omakotitalon putkiremontti Tampereella jossa korvattiin rakenteiden sisällä olevat metalliset käyttövesiputket ja patteriputket. Uudet Uponor komposiittiputket asennettiin pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Uudet komposiittiputkistot kytkettiin maalämpöjärjestelmään. Kolmekerroksisessa täystiilitalossa työn kesto 2 viikkoa.

Maalämpö ja putkiremontti rintamamiestaloon

Tamperelaiset Petri ja Tiina ostivat kesällä 2012 peruskuntoisen vuonna 1950 valmistuneen omakotitalon Pappilasta. Talon remontointi aloitettiin pian kaupanteon jälkeen. Pintaremonttien lisäksi koko talon tekniikka oli päätetty uusia energiatehokkaammaksi ja tehdä putkiremontti.

Neuvotteluissa Vesitek Oy:n kanssa päädyttiin maalämpöön ja vesikiertoiseen lämmönjakoon. Suoran sähkölämmityksen tilalle hankittiin Nibe maalämpöjärjestelmä ja taloon asennettiin vesikiertoinen Uponor lattialämmitys ensimmäiseen kerrokseen sekä Uponor komposiittiputkilla toteutettu patteriverkko kellariin ja vinttiin. Maalämpöön liitettiin myös 2014 rakennettu piharakennus. Rakennusten putkistot yhdistettiin toisiinsa maahan upotetuilla eristetyillä Uponor Quattro ja Aqua putkilla.

Tekniikka:

Maalämpö: Nibe F1145, 300 litran varaaja sekä 100 litran puskurivaraaja

Patteriputket: Uponor komposiittiputkijärjestelmä

Lattialämmitys: Uponor perinteinen lattialämmitysjärjestelmä

Patterit: Purmo Compact C22 matalalämpöpatterit

Vesitek Oy - Putkiremontit
Vesitek Oy - Putkiremontit
Tuotemerkit
Vallox, Flexit Roomie, Flexit Spirit, Leakomatic, Uponor, Enervent, Purmo, Unipipe, Gustavsberg, Pax Eos, Ido, Oras, Haato, Jäspi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu