Vesijohtoliike Reinikainen Ky
Vesijohtoliike Reinikainen Ky
Y-tunnus:
0712533-2
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Vesijohtoliike Reinikainen tekee kaikki LVI-työt ja putkiremontit luotettavasti ja ammattitaidolla. Hoidamme sekä pikkuhommat, kuten hananvaihdot ja pesukoneiden kytkennät että isommatkin asennus- ja korjaustyöt helposti ja vaivattomasti.

Meiltä saat myös mm. maalämpöpumput ja ilmalämpöpumput sekä niiden asennukset ja huollot.

Palvelemme uudisrakennus-, saneeraus- ja korjaustöissä huolellisesti ja nopeasti. Teemme kaikki työt asiakaslähtöisesti ja sovituista aikatauluista kiinni pitäen. LVI-urakoinnissa hyvien tuotteiden lisäksi, pitkä kokemus ja ammattitaito lisäävät merkittävästi urakan onnistumista ja vähentävät lopullisia kustannuksia. Pyrimme tekemään LVI-urakoinnit aina niin, ettei siitä aiheudu huomattavaa haittaa asukkaille. Tämä korostuu erityisesti saneerauskohteissa.

Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt, kaupungit ja kunnat.

Päätoimialueemme on Joutsa + 100 km, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin.

Ota yhteyttä!

Lvi-työt

Teemme kaikki LVI- työt tehokkaasti ja tarkasti. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt, kaupungit ja kunnat. Päätoimialueemme on Joutsa + 100 km, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin.

*LVI-asennukset

*LVI-urakat

*Putkityöt

*Putkisaneeraukset

*Huollot ja korjaukset

Putkiremontit

Vesijohtoliike Reinikainen tekee kaikki putkityöt laidasta laitaan nopeasti ja luotettavasti. Meiltä saat sekä pienet, muutaman tunnin putkityöt että isommat urakat ja putkiremontit ammattitaidolla, aina tarpeen mukaan. Teemme putkitöitä sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt, kaupungit ja kunnat. Päätoimialueemme on Joutsa + 100 km, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin.

Teemme kaikki työt asiakaslähtöisesti ja sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Meiltä saat putkimiehen paikalle nopeastikin esim. erilaisissa ongelmatilanteissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät myös numerosta 0400 414 087!

Lattialämmitys

Vesijohtoliike Reinikainen Ky:n kautta hankittu ja maalämmöllä toteutettu lattialämmitys on kukkaro- ja ympäristöystävällinen lämmitystapa.

Maalämpö ja pumput

Vesijohtoliike Reinikainen on lämpöpumppujen ammattilainen. Olemme erikoistuneet maalämpöpumppujen, ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen ja lämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon.

Vesivahingon sattuessa

Soita heti asentajamme korjaamaan vahingot numerosta 0400 414 087!

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sekä Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta.

Vesijohtoliike Reinikainen Ky, Joutsa
Vesijohtoliike Reinikainen Ky, Joutsa