murupolku logo/Konsultointi/Konsultointipalvelut Kittilä/Vesihuolto Ari Vaarala Oy

Vesihuoltohankkeet ja kehitystehtävät ammattitaidolla

Vesihuolto Ari Vaarala Oy tarjoaa kestävää ja laaja-alaista osaamista vesihuollon erilaisiin projekteihin Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kajaanissa vuosikymmenten kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Kuulun Luotettava Kumppani -palveluun.

Kotisivuiltani löydät tarkempaa tietoa osaamiseeni liittyen mm. CV:n ja asiakkuuksieni muodossa.

Neuvotellaan parhaiten projektianne palveleva sopimus vesihuollon asiantuntijapalveluista.

Ota yhteyttä!

Vesiosaaminen

Paketoin puolestanne putkistosaneeraukset kokonaispalveluna eri menetelmillä tai menetelmiä yhdistäen. Vedän vesistöasennukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, sekä huolehdin siirtolinjat sinne kuuluvine laitteineen. Klaaraan vesihuollon ja siihen liittyvät linjat, laitteet, laitekaivot, pumppaamot, vedenottamot ja tietenkin näiden saneeraukset. Unohtamatta vesitorneja, -säiliöitä sekä näiden ruisku- ja erikois­pinnoituksia.

Putkitukset, saneeraukset ja vesistöasennukset

Tarjoan saneeraukset ja uudisrakentamisprojektit kokonaispalveluna, tehdyt kytkennät ja työn muut osa-alueet huolellisesti dokumentoiden. Hoidan NoDig-saneeraukset, kaivutyöt, pesut, kuvaukset, viemärisukellustyöt, ohipumppaukset, betonoinnit, liikenteen­ohjaukset ja materiaalitoimitukset. Olen kehittänyt työmaalähtöiset, helposti hahmotettavat asiakirjakokonaisuudet viitoittamaan turvallista, sujuvaa ja laadukasta työntekoa.

Satojen projektien kokemuksella

Johdan, urakoin ja tuuraan vesihuoltoalalla satojen projektien kokemuksella. Näille harteille voit jättää hankkeen johtamisen budjetointeineen ja dokumentointeineen. Harteiden yläpuolelle kohoavat alalla pitkään nähdyt kasvot sekä pää, joka tuntee alan toimintatavat ja hinnoittelun. Mukanani kulkevat alan viimeisimmät oivallukset ja luotettaviksi todetut alihankkijat ja materiaali­toimittajat. Tiedän, mitkä asiat ovat urakoitsijalle tärkeitä, mitkä vesilaitokselle, ja osaan yhdistää ne turvallisesti ja laadukkaasti.

Vesihuolto Ari Vaarala Oy, Kittilä
Vesihuolto Ari Vaarala Oy, Kittilä
Vesihuolto Ari Vaarala Oy, Kittilä
Vesihuolto Ari Vaarala Oy, Kittilä
Vesihuolto Ari Vaarala Oy, Kittilä
Vesihuolto Ari Vaarala Oy, Kittilä

Kokemuksia yrityksestä Vesihuolto Ari Vaarala Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.