Vesi-Lammela Oy on kokenut LVI-alan moniosaaja Eurasta

Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja aina omakotitalon LVI-töistä laajoihin julkisen sektorin LVI-töihin. Toimimme monesti ns. avaimet käteen ratkaisulla, jolloin palvelupakettiin kuuluvat LVI-tuotteiden hankinta, töiden suunnittelu sekä asennus.

Olemme erikoistuneet mm. aurinkolämpö-, hake- ja pellettijärjestelmien myyntiin, huoltoon ja asennukseen. Saat meiltä ammattitaidolla myös öljypolttimien, lattialämmitysten sekä maa-, ilma- ja poistoilmalämpöpumppujen laitteet, asennukset ja huollot.

Asiakkaitamme ovat mm. yksityiset kuluttajat, yritykset ja julkisen sektorin organisaatiot ja pääasiallinen toimialueemme on Satakunta ja Varsinais-Suomi

Katso lisätietoa palveluistamme ja tuotteistamme kotisivuiltamme.

LÄMPÖTUOTTEET

Tarjoamme laajamittaisen valikoiman lämpö- ja lämmitystuotteita sekä järjestelmiä lämmitykseen. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuotteet tunnetuilta suomalaisilta toimittajilta.

Lämpötuotteiden valikoimasta löydät toimivat ratkaisut omakotitalojen, kiinteistöjen ja teollisuuden lämpö- ja LVI-ratkaisuihin.

VESI

Tarjoamme laajan valikoiman tunnettuja ja luotettavia suomalaisia vesituotteita ja -järjestelmiä.

Valikoimaamme kuuluvat mm. hanat, kylpyammeet, kylpyhuonekalusteet, pesualtaat, pesuistuimet, poreammeet, suihkut, WC-istuimet ja kalusteet.

Useita erilaisia pumpuja mm. pienpumppaamot sekä likavesi- ja porakaivopumput.

ILMA

Tarjoamme kattavan valikoiman ilmastointituotteita. Valikoimamme koostuu tunnetuista ja luotettavista suomalaisista tuotteista ja -järjestelmistä.

Ilma- ja ilmastointivalikoimaamme kuuluvat mm. Ilmanvaihtokoneet, liesikuvut ja -tuulettimet, yhteiskanavapuhaltimet, ilmanvaihdon säätölaitteet, korvausilmapuhaltimet ja -venttiilit, äänenvaimentimet, kanavapuhaltimet, savuimurit, lämpöpumput, ilmanvaihtokanavat ja yhteet.

Vesi-Lammela Oy, Eura
Tuotemerkit
Toshiba, Sini-tuote, Scanoffice, Fujitsu, Recair, Rauheat, Kespet, Lektar, Isover, Paroc, Gebwell, Viessmann, Sinituotteet, Alatalkkari, Ariterm, Arvo-Putki, Automix, Brugg Pema, Grundfos, Tulimax, Jäspi, Kolmeks, Nereus, Nibe, Oilon, Säätötuli, Uponor, Warmia, Wilo, Akvaterm, Gustavsberg, Hela, Ido, Kwh Pipe, Mako, Mora Armatur, Oras, Pumppulohja, Saint-Gobain, Halton, Ilto, Koja, Lapin Leimu, Vilpe, Sk Fastening, Vallox

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
07:00-17:00
Ti
07:00-17:00
Ke
07:00-17:00
To
07:00-17:00
Pe
07:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Vesi-Lammela Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.