murupolku logo/Rakennuspalvelut/Rakennusliike Hämeenlinna/Veljekset Olkinuora Avoin yhtiö

Veljekset Olkinuoralta saat kattavat rakennussaneeraukset Hämeenlinnan seudulla. Tuotamme laadukkaat huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit sekä lattiaremontit. Rakennusliikkeemme palvelee yhtä lailla yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä ja yhdistyksiä. Olemme kaikilla rakentamisen ja saneerauksen osa-alueilla toimiva yritys. Mikäli uuden talon osto on ajankohtainen, jätä saneeraus meidän huoleksemme, perustuksesta kattoon! Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous, kun tarvitset kokenutta ja luotettavaa toimijaa rakennusalalla.

Kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit

Teemme kylpyhuone- ja wc-tilat suunnittelusta toteutukseen. Palvelumme kattavat kaiken remontin alusta loppuun ja pitävät sisällään esimerkiksi suojauksen, vesieristyksen, kaakeloinnin, kalusteasennuksen ja lopputarkastuksen. Teemme niin yritysten, pientalojen, huoneistojen kuin talonyhtiöidenkin kylpyhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja wc-tilojen remontit. Meiltä löytyy myös VTT:n myöntämät märkätilojen käsittelijän sertifikaatit.

Huoneistoremontit

Toteutamme kotisi tai yrityksesi saneerauksen laadulla ja tarkkuudella. Olipa kyseessä sitten laajempi huoneiston pintojen remontti tai vain pienempi ehostus esimerkiksi asunnon myyntiä varten, teemme remonttisi aina huolellisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Suunnittelemme kaikki remonttisi yhdessä kanssasi, ja saat aina kirjallisen sopimuksen, jotta tiedät tarkkaan, mistä on sovittu.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kalusteasennukset, keittiöremontit, maalaustyöt, ovien ja karmien asennukset, portaiden pinnoitukset, sisäkattotyöt ja tapetoinnit. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta palveluvalikoimastamme!

Lattiatyöt

Tarjoamme kattavat remontit kaikentyyppisille pinnoille. Saatavilla ovat muun muassa parkettityöt, laminaattiasennus, puulattiatyöt ja kaikenlaiset sävytykset. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia materiaaleja, joilla varmistetaan laadukas lopputulos.

Veljekset Olkinuora Avoin yhtiö, Hämeenlinna

Kokemuksia yrityksestä Veljekset Olkinuora Avoin yhtiö

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.