Sähköasennukset pieniin ja suuriin kohteisiin

Meiltä saat sähköasennukset pieniin ja suuriin kohteisiin. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua myös uudiskohteisiin ja saneerauksiin.

Saat kauttamme sähkötyöt niin liikehuoneistoihin, omakotitaloihin ja rantasaunaan. Myös kiinteistöjen sähköhuollot , vianselvitykset ja korjaukset.

Sähkötarvikkeet kauttamme sähkötukkujen laajasta valikoimasta!

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto. Saat meiltä ilmalämpöpumput haastaviin kohteisiin. Kerrostalot, liikehuoneistot, omakotitalot, hallit, mökit.

Olemme jälleenmyyjä ja valtuutettu asennusliike Daikin, Hitachi ja Innova merkkisille ilmalämpöpumpuille. Meidän kautta saat toimituksen ja asennuksen haluamallesi ilmalämpöpumpulle. Esim Mitsubishi Electric, Panasonic. Soita ja kysy lisää!

Kuulumme Elfinin ketjuun

Ammattilaisen kanssa asiointi on aina edullisinta. Joka alalla on asiantuntijansa. Sähköhommissa se on Elfin. Elfin-asiantuntijan kanssa löydät helposti sinulle sopivimman ratkaisun, olipa kyseessä iso tai pieni sähköurakka. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännökset ja tietää millainen ratkaisu on turvallisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin. Elfin-urakoitsijoiden kautta saat myös parhaat ja turvallisimmat sähköalan tarvikkeet sekä ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun.

Vauhtivirta, Turku
Vauhtivirta, Turku
Vauhtivirta, Turku
Vauhtivirta, Turku
Vauhtivirta, Turku
Tuotemerkit
Daikin, Hitachi, Innova, Mitsubishi Electric, Panasonic

Kokemuksia yrityksestä Vauhtivirta

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.