Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Raisio, Raisio
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Raisio, Raisio
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Raisio
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy
Y-tunnus:
2858130-2

Kattavaa isännöintipalvelua Turun alueella

Turun talousalueen suurimpana yksityisenä isännöitsijätoimistona olemme tarjonneet kokonaisvaltaisia isännöintipalveluja jo yli 50 vuoden ajan.

Isännöintipalvelumme pitää sisällään kaikki Suomen Kiinteistöliiton isännöintitehtäväluettelon mukaiset tehtävät. Palvelumme voidaan räätälöidä asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Toimistomme tuottaa itse kaikki kiinteistöjen hallintoon liittyvät palvelut. Jatkuvan koulutuksen sekä pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja olemmekin Varsinais-Suomen alueen johtava paikallinen toimija. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien pysäköintimahdollisuuksien ympäröiminä Turussa Maariankadun varrella Puutorin välittömässä läheisyydessä sekä Raision keskustassa Varppeenaukiolla.

Osaamisemme kattaa isännöinnin-, rakennustekniikan- sekä taloushallinnon palvelut. Isännöitsijämme ovat ammatti-isännöitsijöitä, joiden pohjakoulutuksena ovat opisto- tai korkeakoulutasoiset tutkinnot sekä lisäksi IAT-, ITS- tai AIT- tutkinnot. Osalla isännöitsijöistä on henkilökohtainen ISA auktorisointi ja koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön arvokasta tietoa alan kehityksestä, muutoksista ja vaatimuksista.

Tarjoamme Varsinais-Suomen parasta palvelua ja kaikkia asiakasyhtiöitämme hoitavat aina nimetyt omat isännöitsijät, kirjanpitäjät sekä vastikevalvojat. Näin osakkaiden on helppoa ja mutkatonta asioida tutuksi tulleiden asiantuntijoiden kanssa. Yrityksemme takaa asiakkaille rahanarvoisia etuja, kuten keskittämisedut ja alennukset, joita voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi huolto-, jäte-, vakuutus- ja sähkönostosopimuksissa sekä korjausurakoissa, pankkipalveluissa ja muissa taloyhtiön kannalta tärkeissä sopimuksissa. 

Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Raisio, Raisio
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Raisio, Raisio
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Raisio, Raisio

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-15:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.