Sähköä edullisesti ja vastuullisesti

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme ja myymme sähköä, kaukolämpöä sekä teollisuudelle maakaasua. Yhtiömme vastaa kaukolämpöverkostojen rakentamisesta ja huollosta Vantaalla. Vuonna 2014 valmistunut jätevoimalamme muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Olemme kaupunkilaisten omistama energiayhtiö ja haluamme vastata asiakkaittemme monipuolisiin energiatarpeisiin löytämällä yhdessä sopivimman ratkaisun. Asiakkaamme tehtävänä on vain nauttia lämpimästä kodista ja toimivasta sähköstä.

Energiapalvelumme yrityksille

Tarjoamme yrityksille myös kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä. Kysy lisää, niin räätälöimme yrityksellenne parhaan ratkaisun.

- Kaukolämpö: Voit liittyä kaukolämpöön, jos yrityksesi kiinteistö sijaitsee kaukolämpöverkkomme ulottuvilla. Voit myös valita vihreämmän kaukolämmön, jolloin kaukolämpösi on 100- tai 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa, Uusiolämpöä. 

- Maakaasu: Toimitamme yritysasiakkaillemme maakaasua, joka soveltuu hyvin korkeita lämpötiloja, puhtaita palokaasuja sekä hyvää säädettävyyttä vaativiin prosesseihin.

- Höyry: Toimitamme höyryä Vantaalla toimivien teollisuusyritysten yksilöllisiin tarpeisiin.

Suomen suurin jätevoimala ja tuulivoiman tuottaja

Jätevoimalamme ansiosta toimintamme on ympäristöystävällisempää ja kestävämpää. Jätevoimalan ansiosta 320 000 tonnia vähemmän jätettä päätyy kaatopaikan sijaan hyötykäyttöön.

Olemme myös tuulisähkön edelläkävijänä Suomen suurimpia tuulivoiman tuottajia ja lisää tuulipuistoja on tulossa.

Sähkösopimukset

Me pidämme huolta, että saat sähkösi varmasti ja edullisesti kotiisi tai mökillesi

- Kerrostaloihin

- Omakotitaloihin

- Rivitaloihin

- Paritaloihin

- Mökille

Vantaan Energia Oy, Vantaa
Vantaan Energia Oy, Vantaa
Vantaan Energia Oy, Vantaa
Vantaan Energia Oy, Vantaa
Vantaan Energia Oy, Vantaa
Vantaan Energia Oy, Vantaa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu