Varaa aika
Varaa aika

Erikoispuhdistus- ja kiinteistöjen kunnostustöitä suorittava yritys

Olemme erikoispuhdistus- ja kiinteistöjen kunnostustöitä suorittava yritys. Energisellä tiimillämme on yli kymmenen vuoden kokemus. Toimimme koko pääkaupunkiseudulla. Palvelemme pääasiassa yrityksiä ja julkista sektoria, mutta myös yksityisiä asiakkaita.

Siistit ja viihtyisät yritys- ja toimistotilat:

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikenkokoisia yritysasiakkaita ja huolehdimme toimistojen ja edustustilojen puhtaanapidosta asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattitaitoiset siivoojamme suorittavat toimistosiivoukset täsmällisesti oikeita aineita, menetelmiä ja työvälineitä käyttäen.

Lattian pesut ja vahaukset:

Teemme lattioiden pesut ja vahaukset luotettavasti kaikenkokoisissa kohteissa. Lattian puhtaudesta huolehtiminen alkaa lattian pesusta, joka viimeistellään lattian vahauksella. Käytämme korkealaatuisia aineita ja kullekin pinnalle sopivimpia työmenetelmiä. Vahattu lattiapinta on näyttävä, kestävä ja helppo pitää puhtaana. Lattian säännöllisellä hoidolla ja suojauksella voidaan pidentää lattiamateriaalin käyttöikää huomattavasti.

Katon pesut:

Pesemme ammattitaitoisesti kaikenlaiset kattomateriaalit peltikatoista tiilikattoihin. Poistamme katolle kertyneen sammalen ja puhdistamme kourut ja syöksytorvet roskista. Säännöllinen katonpesu kannattaa, sillä se pidentää katon elinikää ja alentaa samalla huoltokustannuksia. Kattojen pesujen lisäksi hoidamme myös katon kunnon tarkastukset, mahdollisten vaurioiden korjaukset, sammalainekäsittelyt sekä eri katemateriaalien pinnoitukset.

Tutustu lisää kotisivuillamme!

Kysy tarjous!

PALVELUITAMME:

- Rakennussiivous

- Toimistosiivous

- Katonpesu

- Muuttosiivous

- Ikkunanpesut

- Lattian pesut ja vahaukset

- Erikoispuhdistus

valovalo Oy
valovalo Oy
valovalo Oy
valovalo Oy

Kokemuksia yrityksestä valovalo Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.