murupolku logo/Kiinteistöpalvelut/Kiinteistöhuolto Helsinki/Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu

Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu & VJ-Putki - Kiinteistönhoitoa, remontointia, putkitöitä

Tarjoamme ammattitaitoista kiinteistönhoitoa, remontointia, saneerausta, vesivahinkojen korjausta ja muita alaan liittyviä palveluita pääkaupunkiseudulla. Niin pienet kuin isommatkin putkityöt hoituvat myös meidän kauttamme VJ-Putken ammattitaitoisen asentajamme avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Väis-ki Oy

Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka palveluksessa on 6 henkilöä. Päätoimialamme on kiinteistönhoito, mutta tämän lisäksi teemme myös remontteja, saneeraus, korjaus- ja maalaustöitä. Pidämme itsemme ajan tasalla kiinteistötekniikan ja muun teknologian kehittyessä ja kaikissa toimialaamme liittyvissä muutoksissa.

Väis-ki Oy:llä on käytössä sähköinen huoltokirja, jolla saamme toimintaamme tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä asiakkaan suuntaan. Väis-ki Oy:n talous on ollut vakaalla pohjalla jo usean vuoden ajan ja yrityksemme on ansainnut korkean AA–luottoluokituksen jo vuodesta 2012. Väis-ki Oy:llä on myös Suomen Vahvimmat –sertifikaatti vuodesta 2013.

VJ-Putki

Laajensimme Väis-ki Oy:n toimintaa LVI-toimialalle, jonka selkeyttämiseksi perustimme vuonna 2005 aputoiminimen VJ-Putki. LVI-töitä teemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. VJ-Putken toimintaan kuuluvat monenlaiset putkien sekä ilmastointikanavien työt ja huollot. Hoidamme mm. hanojen vaihdot, wc:n korjaukset, putkien asennukset sekä korjaukset. Omakotitalon LVI-asennukset ovat yleisimpiä töitämme, jotka hoidamme vahvalla kokemuksella.

Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu, Helsinki
Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu, Helsinki
Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu, Helsinki
Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.