Energiaa eduksesi

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kotipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden merkittävimmän energiakeskittymän sydämessä. Toimitamme kuitenkin Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan.

Voit tilata sähköt ilman sitoutumispakkoa ja valita toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen. Pidämme hinnat edullisina ja vakaina, emmekä yllätä äkkinousuilla.

Sähkösopimus

Yleissähkö

• Yleissähkö on saman hintaista ympäri vuoden ja vuorokauden. Yleissähkö sopii parhaiten kerros- ja rivitaloasunnoihin sekä omakotitaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin, joita lämmitetään muulla kuin sähköllä.

Yösähkö

• Yösähkö soveltuu sähkölämmittäjille ja kiinteistöihin, joissa yöaikainen sähkönkäyttö on suurta. Yösähkössä on kaksi energiahintaa: päivä- ja yösähkön hinta, joista yösähkö on edullisempaa.

Kausisähkö

• Jos käytät paljon sähköä ja sähkönkulutus sijoittuu erityisesti kesäaikaan, kausisähkö voi olla sopivin vaihtoehto. Kausisähkön hinta vaihtelee. Edullisinta se on kesäisin ja talviöisin.

Tuulisähkö

• Kaikki sähkötuotteet voit valita myös tuulienergialla tuotettuna. Tällöin kaikki toimitettu sähkö on hiilidioksidivapaata ja voit osaltasi vaikuttaa uusiutuvan energian käytön lisääntymiseen.

Sähköliittymä

Voit tilata uuden sähköliittymän kätevästi verkosivuillamme olevalla lomakkeella. Uusi sähköliittymä omakotitaloon tulee tilata hyvissä ajoin: asemakaava-alueella vähintään kuukautta ennen ja asemakaava-alueen ulkopuolella kaksi kuukautta ennen tarvetta.

Kaukolämpö

Kaukolämpö toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Perinteinen tapa on patterilämmitys yhdistettynä märkätilojen lattialämmitykseen.

Kun asiakas liittyy kaukolämpöön, asennetaan asiakkaan tiloihin lämmönjakokeskus. Keskus on toimintavarma eikä juuri kaipaa huoltotoimia.

Kaukolämpö tuotetaan edullisesti lämmitysvoimalaitoksissa kaukolämmön ja sähkön yhteistuotantona, minkä etuna on huomattava energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

Vaasan Sähkö Oy, Vaasa
Vaasan Sähkö Oy, Vaasa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu