Valmistamme mittatilaustyönä erilaisia lasituotteita rakentamisen ammattilaisille ja yksityisasiakkaille sekä tuulilaseja ajoneuvoihin.

Oululaisella perheyritys V.E. Lipponen Oy:llä on yli 114 vuoden perinteet lasinjalostuksesta. Lasiverstaasta on vuosien aikana kasvanut keskisuuri alan yritys työllistäen tänä päivänä yli näljäkymmentä henkilöä. Yritys valmistaa mittatilaustyönä rakentajille ja sisustajille erilaiset lasituotteet sekä ajoneuvoihin tuulilaseja.

Yritys palvelee valtakunnallisesti niin yksityisiä kuin yrityksiä rakentamisessa ja sisustamisessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuulilasit ja asennuspalvelut

Asennamme ja myymme tuulilasit, sivulasit ja takalasit niin henkilöautoihin kuin linja-autoihin sekä kuorma-autoihin. Tuotteisiimme kuuluu myös muita ajoneuvolaseja sekä autolasitarvikkeita. Työkoneisiin valmistamme lasit mittatilaustyönä.

Tuulilasin korjaus

Aina ei ole välttämätöntä vaihtaa koko lasia, sillä pienelläkin korjaustyöllä voidaan pidentää tuulilasin käyttöikää. Suosittelemme korjauttamaan pienetkin kiveniskut ja halkeamat tuulilasissa välittömästi, sillä auton korin jännitys tai lämmön vaihtelu voi rikkoa lasin.

Lasivaurioiden vakuutuskorjaus

Olemme sertifioitu, vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien asennusliike. Jos sinulla on voimassa oleva lasivakuutus, teethän vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöösi ja varaat aikasi korjaukseen meille.

Kodin lasit

Autamme sinua löytämään parhaat lasiratkaisut kotiisi aina suunnittelusta asennukseen asti. Valmistamme laseja mm. sisustuselementeiksi, saunaan ja kylpytiloihin sekä parvekkeille.

V.E. Lipponen Oy, Oulu
V.E. Lipponen Oy, Oulu
V.E. Lipponen Oy, Oulu
V.E. Lipponen Oy, Oulu
Tuotemerkit
Velas

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
07:30-16:00
Avoinna vielä 3h 1min
Pe
07:30-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:30-16:00
Ti
07:30-16:00
Ke
07:30-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä V.E. Lipponen Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.