Lähetä viesti
Lähetä viesti

UIT HAKANIEMEN MUSIIKKITEATTERI

Uusi Iloinen Teatteri on suomalainen vuonna 1978 perustettu viihteellinen teatteri. UIT-lyhenteellä tunnetulla teatterilla on esitystoimintaa huhti-kesäkuussa.

Runsaasti musiikkia sisältävien revyiden orkesterina oli alun perin Seitsemän seinähullua veljestä, kunnes vuonna 2008 orkesteriksi vaihtui Jean S.

UIT toimi vuosina 1979-2009 Helsingissä Linnanmäen Peacock-teatterissa. 2010-2014 UIT on toiminut Helsingin Hakaniemessä Arena-näyttämöllä. Keväällä 2015 teatteri palasi juurilleen Linnanmäen Peacock-teatteriin, jossa se jatkaa myös vuonna 2016.

Hakaniemen Musiikkiteatteri aloitti toimintansa syksyllä 2010 ja sai luvan käyttää UIT:n nimeä. UIT Hakaniemen musiikkiteatteri jatkaa ja jalostaa suomalaista revyyperinnettä Uuden Iloisen Teatterin viitoittamalla tiellä. Teatterimme on ainoa ammattimainen revyyteatteri maassamme.

UIT Hakaniemen Musiikkiteatteri Oy:n perustajiin ja nykyisiin pyörittäjiin kuuluvat mm. Seppo Ahti, Timo Kärkkäinen, Taneli Mäkelä, Antti Paavilainen, Marjatta Leppänen, Sari Siikander ja Reija Wäre.

Uusi Iloinen Teatteri, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu