Lähetä viesti
Lähetä viesti

Polttopuut kotiin ja mökille ympäri suomen!

Hot-tuotesarja on todellinen tulentekijän unelma - ympäristöystävällinen, turvallinen ja helppokäyttöinen 100 % polttopuu. Puubrikettejämme voit käyttää samalla tavalla kuin polttopuita kaikissa tulisijoissa ilman lisälaitteita. Tuotteemme on räiskymätön, ekologinen ja helppo varastoida. Sillä on korkea lämpöarvo ja siksi edullinen hinta. Meiltä saat laadukasta ja kuivaa polttopuuta edullisesti kotiin kuljetettuna ympäri Suomen.

Me toimimme puhtaamman tulen puolesta. Hot-polttopuita myydään verkkokaupassamme ja hyvin varustelluissa rautakaupoissa kaikkialta Suomesta. Osta ekologista polttopuuta edullisesti netistä tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Jos kotisi ja mökkisi lämpö on sinulle tärkeää, niin ota yhteyttä. Me tuomme lämmön ekologisesti ja ympäristöä ajatellen luoksesi missä tahansa olettekin.

Otathan reippasti yhteyttä kun tulisijasi kaipaa ekologista polttopuuta. Nyt lämpöä ja tunnelmaa luontoa ajatellen!!

Takkakynttilä

Takkakynttilä on uniikki kotimainen luonnontuote - jokainen kynttilä on eri näköinen! Valmistamme takkakynttilät suomalaisesta koivusta. Takkakynttilän palavana aineena sydänlangan ympärillä on parafiini.

Takkakynttilä on oiva tapa luoda tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Tulisijassa palaessaan se luo aidon puunpolton tunnelman ja tekee takan käytöstä helppoa. Takkakynttilät palavat tulisijassa puhtaasti loppuun asti ja tuovat isolla liekillä palaessaan valoa tilaan.

Takkakynttilän voi sytyttää kuin tavallisen kynttilän ja se palaa pitkään valaisten huoneen. Takkakynttilän voi huoletta polttaa loppuun asti, eikä siitä jää lainkaan roskia.

Toimitamme takkakynttilät 6-9 kynttilän paketeissa. Kynttilä on saatavilla S-, M-, L- ja XL-kokoisina. Takkakynttilää käyttäessä tulee muistaa, että sitä saa käyttää vain ja ainoastaan tulisijoissa.

www.uteman.fi/takkakynttilä

Uteman Oy, Kalajoki
Uteman Oy, Kalajoki
Uteman Oy, Kalajoki
Uteman Oy, Kalajoki
Uteman Oy, Kalajoki
Uteman Oy, Kalajoki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Avoinna ma-su sopimuksen mukaan
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Uteman Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.