Lähetä viesti
Lähetä viesti

Urajärven Metallilta nyt myös teräspiiput

Urajärven Metalli on menestyksekäs yritys, 30 vuoden kokemuksella, koneiden ja kuljettimien alihankintavalmistajana. Ammattitaitoomme luottavat muun muassa Raute, Oilon, Elematic ja Andritz. 2000-luvulla koneiden ja laitteiden rakennus on ollut päätuotteemme.

Konekantamme on vahvistunut uudella CNC-ohjatulla levymankelilla, jossa maksimipaksuus on 16-20 mm. Meiltä löytyy myös laserleikkuri, max. 20*1500*3000, joka toimii niin alihankintakoneena kuin tukena omassa tuotannossamme.

Koneistuksen puolella käytössämme ovat perinteiset sorvit, jyrsimet ja porat sekä CNC-sorvi ja CNC-särmä. Pintakäsittely tapahtuu omissa tiloissamme. Teräsraepuhaltamon koko on 15x5x4 metriä ja märkämaalaamon koko 20x8x5 metriä. Valmistamme kustannustehokkaasti monenlaisia tuotteita laajan konekantamme, toimivien tuotantotilojemme ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla.

Tuotannon kehittäminen on meille arkipäivää ja asiakkaan tarpeet ovat lähtökohtanamme uusien koneiden ja tuotantomenetelmien kehittämisessä alihankintatoiminnassa.

Uutena tuotantosuuntana olemme aloittaneet teräspiippujen valmistuksen 6-40 m kokoluokassa ja säiliötä valmistamme 0,1-100 m3 kokoluokassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi öljysäiliöt, varaajat, painesäilöt (esim. tasaussäiliöt), PED:in mukaiset painelaitteet sekä palavan nesteen säiliöt (esim. metanoli).

Materiaaleina käytämme S355 ja P265GH teräksiä, sekä RST ja HST teräksiä. Menetelmäkokeemme kattavat paksuudet sekä mustilla että kirkkailla teräksillä aina 2-20 milliin.

Laita rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan, sillä monenlaista metallirakennetta on Urajärven Metallin historiassa tehty ja suunniteltu. Pääsemme varmasti ratkaisuun ja tiiviiseen yhteistyöhön!

Urajärven Metalli Oy, Asikkala
Urajärven Metalli Oy, Asikkala
Urajärven Metalli Oy, Asikkala

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu