Työyhteisösi parhaaksi

Ulappa Consulting tarjoaa työnohjausta (yksilö ja ryhmät), konsultaatiota ja asiantuntijapalveluita, koulutusta sekä mindfulness-ohjausta. Toimimme Lahdesta käsin.

Meillä ihmiseltä ihmiselle -palvelu on itsestäänselvyys. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä!

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja uudistamista. Työnohjauksessa on tilaisuus käsitellä työhön liittyviä mieltä kuormittavia asioita. Työnohjaus vapauttaa ohjattavan käyttöön energiaa, joka on sitoutunut erilaisiin työtunteisiin, ongelmiin ja vaikeisiin asioihin.

Konsultaatio ja asiantuntijapalvelut

Konsultaatiossa hyödynnetään erityisesti voimavara- ja ratkaisukeskeistä lähestymistä sekä kehittävää työntutkimusta. Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän tarpeitanne tukeva konsultaatiopalvelu.

Koulutus

Koulutusten lähtökohtana on oman osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen, itsetuntemuksen lisääminen ja sitä kautta voimaantuminen. Koulutuksen ideana on auttaa yksilöitä ja työyhteisöjä työn kehittämisessä, omien voimavarojen löytämisessä ja oman osaamisen päivittämisessä.

Mindfulness

Mindfulnesin avulla pysähdyt tarkastelemaan vallitsevaa hetkeä juuri sellaisena kun se on. Mindfulnessin on todettu mm. parantavan työmuistia, keskittymiskykyä ja keskittymistä yhteen asiaan kerrallaan, parantavan stressin sietokykyä ja edesauttavan luovuutta sekä innovatiivisuutta.

Ulappa Consulting, Lahti
Ulappa Consulting, Lahti
Ulappa Consulting, Lahti

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu