Kodikkaiden palveluasuntojen valtakunnallinen rakennuttaja

Tyvene rakentaa, omistaa ja vuokraa ikääntyneiden ja erityisryhmien palvelutaloja kasvukeskusalueilla sekä kuntien että yksityisten hoivapalveluyritysten tarpeisiin. Palvelutaloratkaisumme on vaivaton tapa hankkia toimitilat asumispalvelujen järjestämiseen ilman omien pääomien tarvetta ja olemme rakennuttaneet eri puolille Suomea jo yli 30 viihtyisää, turvallista ja esteetöntä hoivapalvelukiinteistöä. Kunnille ja hoivapalveluyrityksille palvelutaloratkaisumme on vaivaton tapa hankkia toimitilat asumispalvelujen järjestämiseen ilman omien pääomien tarvetta.

Hoivatoiminnan pitkäjänteiseen suunnitteluun ja kehittämiseen vakautta tuovat pitkäaikaiset vuokrasopimukset. Kohtuullinen vuokrataso on varmistettu ammattitaitoisella ja kustannustehokkaalla rakennuttamisella.

Palvelutalomme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Lähtökohtana suunnitteluun ovat aina hoivatyön tarpeet sekä asukkaiden turvallinen ja kodikas arki. Kehitämme toimintaamme ja palvelutaloratkaisuja jatkuvasti kokemuksemme ja käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Kiinteistöjen rakentamisessa ja ylläpitämisessä suosimme energia- ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Tilojemme käyttäjät ovat tyytyväisiä.

Tyvene Oy, Helsinki
Tyvene Oy, Helsinki
Tyvene Oy, Helsinki
Tyvene Oy, Helsinki
Tyvene Oy, Helsinki
Tyvene Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite