Tervetuloa Työnvälitys­pisteeseen

Yhdistämme työntekijän ja työnantajan. Palvelussa kohtaamme ihmisen ihmisenä. Tavoitteemme on löytää yhdessä hänen kanssaan hänelle paikka töissä, koulutuksessa tai yrittäjänä. Palvelemme samalla yrityksiä etsien ja esitellen työntekijöitä yritysten tarpeiden mukaan. Palvelu on asiakkaillemme maksuton. Teemme palvelua tiiviissä yhteistyössä TE-palvelujen ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

Työnvälityspiste

Valmennus alkaa yhteisellä tiiviillä ryhmätapaamisella, minkä jälkeen siirrytään henkilökohtaiseen yksilövalmennukseesi.

Saat aloituspaketin heti ensimmäisen tapaamisen aikana. Heti perään teet ohjatusti antamamme työnhakuusi liittyvät toimenpiteet. Yhdessä teemme sinulle työnhakusuunnitelman ja käymme läpi tarpeesi ja tavoitteesi. Sovimme kasvokkain, miten henkilökohtainen valmennuksesi jatkuu tämän jälkeen.

Työnantajalle

Työnvälityspisteestä saat apua työvoiman hakuusi.

Työnantajapalvelumme lähtökohta on maksuttomuus ja helppous.

Työnvälityspisteeseen voit ilmoittaa tarkan työvoiman tarpeesi. Me kokoamme mahdolliset sopivat ehdokkaat sinulle lopullista valintaa varten ilman monipolvista hakuprosessia. Työvoimakoulutukset ja muut työllistämistä edistävät tukitoimenpiteet, kuten työkokeilun ja palkkatuen voit myös hyödyntää kauttamme.

Tarvittaessa ilmoitamme puolestasi meille julkiseen hakuun haluamasi työpaikat TE-palveluiden sivuilla.

Työnvälityspiste, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-16:00
Avoinna vielä 6h 19min
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.