Arvot, normit ja työnohjaus

Työnohjauksen kevättarjous! Tarjoan mahdollisuutta toukokuun aikana yksittäiseen työnohjausistuntoon veloituksetta. Tarjous koskee yksilö- tai ryhmätyönohjausta (max 8 hlö). Tutustumiskertoja on tarjolla niin kauan kuin kalenterissa on tilaa. Toki voimme tavata muutenkin keskustelun merkeissä. Mikäli halukkuutta löytyy, työnohjausta on mahdollista sopia 1.8-31.12.2019

5 kerran sarja alennettuun hintaan.

5x1,5h x 180e ryhmä (sis ALV 24%)/kerta, normaali hinta 240e/1,5h

5x1h x 80e yksilö (sis ALV 24%)/kerta, normaali hinta 120e/1h

Tarjous sisältää option sopia kevätkaudeksi 2020 5 kerran sarja samaan hintaan ja koskee toukokuun loppuun mennessä tehtyjä sopimuksia.

"Dementiaan liittyy usein ns. käytöshäiriöitä. Yksittäisessä hoitotyön tekijässä ne voivat aiheuttaa kielteisiä tunteita. Ihminen ei voi päättää tunteistaan mutta olemalla niistä tietoinen voi hallita niiden aiheuttamaa käyttäytymistä. On kyettävä toimimaan kaikissa tilanteissa ammatillisesti. Itsemääräämisoikeus on hoitotyön tärkeimpiä arvoja. Mutta mitä se tarkoittaa ympäristössä, jossa toistuvasti joudutaan puuttumaan ihmisen tahtoon tehdä tai jättää tekemättä eri asioita? Työyhteisön kehittäminen ja työviihtyvyyden ylläpitäminen edellyttää avointa keskustelua. Kehittämistarpeita koetaan usein tiedonkulussa ja sitoutumisessa yhteisiin päätöksiin. Mikäli haluat kehittää työyhteisöäsi keskustelemalla asioista niiden oikealla nimellä, niin ota yhteyttä."

Koulutukseni

- Lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja

- Sairaanhoitaja

- Draamamenetelmien soveltaminen sosiaali- ja terveysalalla

- Työnohjaaja

- Kriisi- ja traumatyö

Työnohjaus Santtu Malm, Espoo
Työnohjaus Santtu Malm, Espoo
Työnohjaus Santtu Malm, Espoo
Työnohjaus Santtu Malm, Espoo
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.