Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Ammattimaiset ja kustannustehokkaat tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaratkaisut yrityksille yli 30 vuoden kokemuksella

Turun Tietopalvelu Oy on paikallinen henkilökohtaiseen palveluun panostava tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaratkaisuja tarjoava perheyritys.

Toimitamme kaiken kokoisille yrityksille Avaimet Käteen -periaatteella toimivat tulostin-, monitoimilaite- ja asiakirjahallinta- sekä esitystekniikkaratkaisut. Tarjoamme myös huoltopalvelut, laitteiden tarvitsemat varaosat ja tulostustarvikkeet vaivattomalla huoltosopimuksella.

Palvelemme yritysasiakkaita yli 30 vuoden kokemuksella Turun ja Varsinais-Suomen alueella sekä muualla Suomessa. Me olemme siellä, missä asiakkaammekin. Tavoitat meidät suorista puhelinnumeroista ilman hankalia Helpdesk-palveluita. Meille pitkät asiakassuhteet ja 100 % asiakastyytyväisyys ovat kaiken toiminnan lähtökohta. Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä ja tilaa toimistollesi tulostus- ja esitystekniikkaympäristön kartoitus veloituksetta!

Asiantunteva ja palveleva yritystulostuksen, asiakirjahallinnan ja esitystekniikan perheyritys jo vuodesta 1987

Turun Tietopalvelu Oy:n toiminta juurtaa juurensa jo vuodesta 1987, jolloin toimistomme avasi ovensa tarkoituksenaan palvella erityisesti Turun alueen yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti.

Nykyään palvelemme yrityksiä myös laajemmin ympäri Varsinais-Suomea, Uuttamaata, Pirkanmaata ja Suomea kokonaisuudessaan. Turun Tietopalvelu on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista yrityksistä.

Valikoimaamme kuuluu mm. pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme Sharpin ja Okin laadukkaita, innovatiivisia ja ympäristövastuullisia laitteita, joilla toimiston tulostus- ja asiakirjahallinnan sekä esitystekniikan tarpeet hoituvat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Turun Tietopalvelu Oy, Turku
Turun Tietopalvelu Oy, Turku
Turun Tietopalvelu Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Pe
08:00-16:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Turun Tietopalvelu Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.