murupolku logo/Terveyspalvelut/Silmälääkäri Turku/Turun Silmäexpertit Oy
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy
Turun Silmäexpertit Oy
Y-tunnus:
2038557-7
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Turun Silmäexperteissä tehdään taittovirheiden LASIK-, PRK-, FLOW- ja LASEK- laserleikkauksia liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseksi yli 18 vuoden kokemuksella.

Turun Silmäexperteissä tehdään taittovirheiden LASIK-, PRK-, FLOW- ja LASEK- laserleikkauksia liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseksi yli 18 vuoden kokemuksella. Johtava lääkärimme, silmätautiopin dosentti, silmäkirurgi Minna Sandberg-Lall on tehnyt taittovirheiden korjausleikkauksia päätoimisesti vuodesta 1997 lähtien. Hän on tehnyt useita tuhansia silmien excimer-laser leikkausta eli noin 2/3 Turussa tehdystä silmien taittovirheiden korjausleikkauksista. Hänen potilaistaan yli 98% on päässyt kokonaan eroon silmälaseistaan, ja myös näön pysyvyys on ollut erinomainen. Myös ikänäköisiä voidaan auttaa ns. monovision ratkaisulla laser- tai linssileikkauksilla. Meiltä saat monipuolisesti myös muut silmälääkäripalvelut; kaihi- ja linssileikkaukset, jälkikaihen poiston YAG-laserilla, YAG-iridotomian ja SLT-laseroinnin glaukooman hoitoon, yläluomi- ja silmien alueen näppyleikkaukset, silmälaboratoriopalvelut, kuten OCT-kuvaukset, näkökenttätutkimukset, silmien ja silmänpohjan valokuvaukset sekä kyyneltietulpat kuivasilmäisyyden hoitoon.

Noudatamme hoidossa Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin taittovirhekirurgian Käypä Hoito -suositusta, jota myös johtava lääkärimme Minna Sandberg-Lall on ollut laatimassa. Käytössämme on alan viimeisin tieteellisesti hyväksi osoittautunut huipputekniikka, joka mahdollistaa jopa tarkemman korjauksen kuin silmä- tai piilolaseilla (sarveiskalvon wavefront eli aaltorintama pohjainen laserointi).

Hoidosta vastaa silmätautien erikoislääkäri alusta loppuun ja tavoitat lääkärisi aina tarvittaessa puhelimitse. Kela-korvaukset saat suoraan Turun Silmäexperteistä. Mahdolliset tarkentavat toimenpiteet tehdään takuuhintaan 5 v. leikkauksesta.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarviokäyntiin. Saat tietoa leikkausmenetelmien eroista sekä muista sinua kiinnostavista asioista. Varsinainen hoitopäätös tehdään aina silmälääkärin perusteellisen esitutkimuksen jälkeen.

Maksuaikaa leikkaukselle voit saada jopa neljälle vuodelle. Edullisista luottotarjouksista asiakkaillemme saat tietoa nettisivuiltamme.

Lääkärit

Minna Sandberg-Lall; lääket. tohtori, dosentti, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgian erityispätevyys, Turun Silmäexperttien johtava lääkäri

Timo Flink; lääketieteen lisensiaatti, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgian erityispätevyys

Turun Silmäexperttien harmaakaihi- ja linssileikkauskirurgi

Svetlana Kaljola, lääketieteen lisensiaatti, silmätauteihin erikoistuva lääkäri

Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku
Turun Silmäexpertit Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Ke
08:00-16:30
To
08:00-17:30
Pe
08:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.