murupolku logo/Matkailuautot/Matkailuautot, matkailuvaunut/Turun Länsi-Vankkurit Oy
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Caravan-kauppaa Turussa yli 25 vuotta

Turun Länsi-Vankkurit Oy:n matkailuajoneuvoliike sijaitsee aivan Turun linnan ja matkustajasataman läheisyydessä. Liike on perustettu vuonna 1993 ja ammattitaitoa caravankauppasta on kertynyt jo yli 25 vuotta. Olemme perheyritys ja tavoitteenamme ovat parhaat alan palvelut.

Edustamamme merkit ovat KABE ja ADRIA, joilla on kattava ja laadukas mallisto uusia matkailuvaunuja ja -autoja. Koko varastoomme voi tutustua liikkeen www-sivuilla. Meiltä sekä uudet että käytetyt ajoneuvot luovutetaan aina huollettuina, katsastettuina ja siistittyinä. Asiakas saa perusteellisen käyttöopastuksen eikä asiakasta ja palvelua unohdeta kaupanteon jälkeenkään.

Liikkeellämme on myös oma ammattitaitoinen KABEn ja ADRIAn valtuuttama caravan-huolto. Olemme myös TUKESin hyväksymä kaasuasennusliike sekä valtuutettu huoltoliike myös kaikille tärkeimmille varustemerkeille (mm. Alde, Truma, Dometic ja Thetford).

Tarvikemyymälässä myymme alan johtavien valmistajien tarjoamia lisävarusteita, tarvikkeita ja varaosia (Alde, Truma, Dometic, Thetford, AL-KO, Isabella, Ventura, Svenska Tält). Sen mitä ei heti hyllystä löydy, voimme hetkessä hankkia tukkureidemme varastoista tilaamalla. Olemme valtuutettu KAMA Fritid -jälleenmyyjä ja www-sivujemme kautta pääset suoraan itse tilaamaan tarvitsemiasi tuotteita KAMAn verkkokaupasta.

Turun Länsi-Vankkurit Oy
Tuotemerkit
Malco, Presta, Isabella, Svenska Tält, Kamafritid, Kama, Thetford, Dometic, Truma, Trumatic, Alde, Adria, Kabe

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
09:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Turun Länsi-Vankkurit Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.