Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tukimet Oy. Edetään yhdessä!

Tukimet Oy on Raumalla toimiva monipuolisia Tyke® -apuvälineitä valmistava tuotantolaitos.

Tukimet Oy:n apuvälineet ovat tunnettuja laadukkaista, pääosin kotimaisista materiaaleistaan, tarkasta työn jäljestä ja käyttäjien tarpeet huomioon ottavasta suunnittelustaan. Tuotantolaitos kehittää ja tuottaa innovatiivisia välineitä liikuntarajoitteisille, vanhuksille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asiakkaina on paitsi yksityisiä kuluttajia, myös kuntien liikunta- ja terveystoimia, sairaanhoitopiirejä, apuvälineyksiköitä ja jälleenmyyjiä.

Apuvälineyksikön tärkeimmät tuotteet ovat kävelytelineet (rollaattorit), nousutuet ja sängynlaidat, tukikaiteet ja kahvat, suihkutuolit sekä luistelutuet.

Tyke® -apuvälineiden brändi

Tyke® -apuvälineiden brändi

Tyke on apuvälinevalmistajana kotimaan ammattipiireissä saavuttanut nimelleen brändin, joten Tukimet Oy:ssa jatkamme Tyke tavaramerkillä ja valmistamme laadukkaiksi todettuja kotimaisia apuvälineitä niin yksityisille käyttäjille kuin julkisten hankintojen kautta suurasiakkaille.

Avainlippu Tukimet Oy:n valmistamille kävelytelineille ja nousutuille on myönnetty kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-merkin käyttöoikeus. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä, rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki, joka voidaan myöntää suomalaisille tuotteille tai palveluille.

Tukimet Oy, Rauma
Tuotemerkit
Wheellator, Tyke

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Tukimet Oy

piilota/avaa sisältö
4.9
 / 5
(16)
Jemina
31.05.2020
Hieno online esittely
Suvi esitteli oikein luontevasti ja huumorin kera kotoaan käsin livelähetyksessä meille vaatteita kaverin vaatekutsuilla. Lähetystä oli mukava seurata ja lähetyksen jälkeen Suvilta sai vastaukset kaikkiin esitettyihin kysymyksiin. Erittäin hyvä kaikin puolin! Pieni miinus kiireestä ja valmistelun puutteesta, mutta kokonaisuutena erittäin mielekäs kokemus!

Riina Vuorio
31.05.2020
Mahtavaa esittelyä
Suvilla on kyllä homma hallussa! Tuotteiden esittely onnistui loistavasti livenä ja esittely oli mukaansatempaava. Asiansa osaava, energinen ja pirteä! Wau! Suosittelen!

tiia
27.05.2020
onnistuneet online-kutsut
Ongelmitta ja energisesti toimineet Online- kutsut pidit minulle sekä ystävilleni! Toimiva konsepti Suvilla 🙂

Kati
26.05.2020
Kivat energiset kotikutsut.
Aivan loistavaa vaatteiden esittelyä. Oli ilo kuunnella ja katsella. Täältä vahva suositus.

Heidi
06.05.2020
Kivat etäkutsut
Yllätyin kuinka hienosti vaatekutsut toimivat etänä. Suvi esitteli vaatteet asiantuntevasti ja hyvällä energialla. Vaivaton tapa osallistua omalta kotisohvalta. Kivasti Suvi laittoi myös infoa etukäteen tuotteista. Toimiva konsepti, kiitos Suvi!

Sari
05.05.2020
Kutsujen pitäminen oli tosi mukavaa ja vaivatonta.
Suvi on energinen, iloinen ja asiantunteva myyjä. Suosittelen lämpimästi!

Sini
27.04.2020
Kattavaa ja osaavaa työskentelyä! Mahtavaa!
Vaate-esittelyä oli mielekästä seurata ja esittelijän innokkuus ja selkeä esittely saa innostumaan tuotteista. Kysymyksiin sai heti vastauksen ja tilausasiat etenee nopeasti ja luotettavasti. Asiansa osaava ammattilainen.

Eija Laine
23.04.2020
Kiva tapa tehdä vaateostoksia
Pirtsakka, sopivan energinen esittelijä. Tuo vaatteet ammattitaidolla esille, huomio asiakkaat suuressakin joukossa.

Raisa
22.04.2020
Mukaansa tempaava
Iloinen ja energinen myyjä 😊☀️ Ammattitaitoinen ja rehellinen. Ilo seurata Suvin tarinaa me & I myyjänä.

Alina
14.04.2020
Mahtavan energinen myyjä!
Iloista energiaa puhkuva ammattitaitoinen myyjähän tuo Suvi on! Laadukkaat tuotteet yhdistettynä rempseään olemukseen. Hienoa! Luontevaa esiintymistä ja asiakaspalvelun sisäistänyt myyjä. Yuotube videot Suvin käsialalla on iloa silmille! Suosittelen tutustumaan.

Raili Siitonen
14.04.2020
Suvi, tyttäreni on yllätyksellinen
Iloinen esittelijä, joka on perehtynyt esittämiinsä tuotteisiin. Ammattitaitoa löytyy vaikka esittelijänä varsin uusi tulokas, yllätti äidinkin. Pääsiäispyhänä pidetty kutsuni olivat uutta - ei tavoitettu kasvotusten vain sähköisesti - kiitos koronan. Suvi teki hienot esittelyvideot - sain seurata aika läheltä tekemistä - ei ihan vaivatonta - aikaa vievää touhua. Suosittelen tutustumaan Suvin esityksiin.

Anne
14.04.2020
Ihana Suvi: spontaani ja innovatiivinen tapa tehdä töitä. Rakkaudesta lajiin :)
Olen tehnyt Suvin kanssa töitä aiemman työmme tiimoilta ja voin kertoa, että hän jos joku osaa olla positiivinen. Luvatut asiat hoituu tuossa tuokiossa eli asiat etenee, eikä jää vain suunnittelun asteelle. Uuden vaatemalliston myötä olen huomannut idearikkaita tapoja mainostaa ja hän on soveltanut markkinointia ja tapaamisia jopa vaikeaan korona-aikaan sopivaksi. Suosittelen siis lämpimästi asioimista Suvin kanssa. Vaatteet ovat laadukkaita ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Eu muuta kuin SHOPPING SHOPPING :) Ihanaa kevättä kaikille! T, Anne Sahlström (Vauhtifarmi Oy)

Kristiina
14.04.2020
Iloinen ja asiantunteva palvelu
Laadukkaat tuotteet!

jenita söderholm
14.04.2020
Suvi on mahtava esittelijä ❤
Suvi piti minun emännöimänä sunnuntaina facekutsut. Oli mahtava esiintyjä ja kaikki tuli selvästi esille 👍 Ehdottomasti suosittelen Suvia ❤

Minna Vuorenmäki
14.04.2020
Mahtava
Mahtavan ammattitaitoinen ja ystävällinen aina valmis auttamaan ja tekee kaikkensa asiakkaidensa eteen. Iloisen räiskähtelevä persoona ja sanavalmius tekevät suvin työstä juuri sen jutun. Suosittelen Suvia todella lämpimästi

Päivi
26.03.2020
Hyvä meninki
Iloinen esittelijä, joka tunsi tuotteet hyvin. Plussaa rehellisistä kommenteista - helpottaa valitsemaan oikean tyyppisen vaatteen :)