Laadukasta tulkkausta ja opetusta

Trilog Oy tarjoaa asiakaslähtöistä tulkkausta aina arjen asioimistulkkauksista vaativiin ainutkertaisiin tilanteisiin. Tulkkiemme laaja koulutustausta takaa ammattitaitoisen ja laadukkaan tulkkauspalvelun asioimis- ja opiskelutulkkauksiin. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja ymmärrämme työn asiakaspalvelulliset näkökulmat.

Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus. Opetuspalvelumme sisältävät esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä taktiiliopetusta.

Tarjontaamme kuuluu myös NEPSY, eli Neuropsykiatrinen valmennus.

Toimimme Lounais-Suomen alueella sekä Oulun seudulla, meiltä löytyy tulkkeja useilta paikkakunnilta kuten Turusta, Salosta, Porista, Harjavallasta, Kokemäeltä sekä tammikuun alusta 2018 lähtien myös Oulusta.

Viittomakielen tulkkaus

- viittomakieli

- viitottu puhe

- tulkkaus kuulonäkövammaisille

- tulkkauskielinä suomi ja englanti

Puhevammaisten tulkkaus

- kommunikaatio-ohjaus

- monipuoliset puhetta tukevat sekä korvaavat kommunikaatiomenetelmät

- tulkkauskielinä suomi, englanti ja ruotsi

Kirjoitustulkkaus:

- monipuolisiin tilanteisiin sopivat tulkkausvälineet

- tulkkauskielinä suomi ja englanti

Opetuspalvelut

Trilog Oy tarjoaa asiantuntevaa opetusta perheille ja ryhmille. Monipuolisiin opetuspalveluihimme kuuluvat muun muassa kommunikaatio-opetus, viittomakielen opetus ja taktiiliopetus. Palveluiden sisällön räätälöimme asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrisen valmennuksen tavoitteena on tukea kaikenikäisten ja eri elämänvaiheissa olevien ihmisten omia arjen- ja elämänhallinnan taitoja.

Valmennettavalla voi olla todettuna diagnoosina neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia kuten adhd, add, asperger, autismin kirjoa, tourette tai kielellisiä erityisvaikeuksia. Valmennus ei kuitenkaan edellytä diagnoosia.

Trilog Oy, Turku
Trilog Oy, Turku
Trilog Oy, Turku

Kokemuksia yrityksestä Trilog Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.