Lähetä viesti
Lähetä viesti

Meillä kaikki voivat hyvin

Treili Oy pyrkii tuomaan asiakkaiden elämään laatua ja iloa monipuolisilla palveluilla. Tuotamme sosiaalialan palveluita sekä koulutus - ja kehittämispalveluita.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. mielenterveys -ja päihdepalveluita käyttävät henkilöt, dementoivaa muistisairautta sairastavat henkilöt, perheet sekä yritykset. Teemme yhteistyötä muun muassa Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueen kuntien, järjestöjen ja asiakkaidemme kanssa. Näin voimme kehittyä ja tarjota laadukkaita palveluita.

Mielenterveyspalvelut nuorille ja aikuisille

Nuorten tukeminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen on Treilin yksi pääpainotuksista. Tuemme myös aktiivisesti perhetyötä. Kuntoutuspalveluihin kuuluvat muun muassa asumispalvelut. Asiakkaan tarpeita vastaavia vaihtoehtoja löytyy tehostetusta palveluasumisesta tukiasumiseen.

Palvelut ikääntyneille

Ikääntyneille tarjoamme tehostetun tuen asumispalveluita viihtyisissä kodeissa. Kodeissamme vallitsee välitön tunnelma ja monipuolinen järjestetty virkistystoiminta tuo päivään vaihtelua ja sosiaalisia hetkiä. Asukkailla on mahdollisuus ulkoilla, askarrella ja osallistua ryhmätoimintaan oman jaksamisensa mukaan.

Työhyvinvointipalvelut

Mielenterveyden valmennus on mielenterveyden ammattilaisten johdolla tehtävää yksilövalmennusta. Valmennuksessa annetaan työntekijälle työkaluja oman mielenterveyden kohentamiseksi ja terveyden edistämiseksi.

Työnohjaus

Työnohjaus on tavoitteellista toimintaa, jossa koulutetun työnohjaajan avustuksella tutkitaan, arvioidaan ja kehitetään omaa työtä, työn herättämiä tunteita ja kokemuksia, työroolia ja koko työyhteisön toimintaa.

Työnohjaus auttaa löytämään uusia näkökulmia, lähestymistapoja ja ratkaisuja omaan työhön ja toimintatapojen kehittämiseen.

Treili Oy, Tampere
Treili Oy, Tampere
Treili Oy, Tampere
Treili Oy, Tampere
Treili Oy, Tampere
Treili Oy, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
09:00-15:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-15:00
Ti
09:00-15:00
Ke
09:00-15:00
To
09:00-15:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.