Lähetä viesti
Lähetä viesti

Perinteikästä lappilaista olutta vuodesta 1873

Tornion Panimo valmistaa käsityöläisoluita ja muita juomia kotimaisista raaka-aineista ja Lapin vedestä. Myös Tornio Distilleryn tisleet ovat käsialaamme. Tornion Panimon myymälä sijaitsee Elämystehdas Lapparin tiloissa (Vesaisenkatu 1, Tornio). Tervetuloa!

Myymälä

Panimomyymälästämme löydät asiakasystävällisin hinnoin kaikki myynnissä olevat oluemme, sekä erikoisuuksia ja kertaeriä, joita et välttämättä muualta saa. Lisäksi myymälässämme on saatavilla laseja, paitoja ja muita Tornion Panimon fanituotteita.

Myymälämme sijaitsee Elämystehdas Lapparin yhteydessä osoitteessa Vesaisenkatu 1, Tornio. Aukioloajat ma klo 11-14, ti-pe klo 11-20 ja la-su klo 12-19.

Panimokierros

Mikäpä olisikaan parempi elämys kaveriporukalle, työporukalle, pikkujouluihin tai vaikkapa virkistyspäiviin, kuin elämyksellinen panimokierros maisteluineen?

Tornion Panimon elämyksellinen panimokierros tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan panimon tiloihin ja laitteisiin, sekä lappilaisen käsityöoluen raaka-aineisiin ja valmistusprosessiin. Kierroksen aikana saat kosketuksen myös Tornion Panimon yli 140-vuotiseen, vaiherikkaaseen historiaan ja siihen liittyviin värikkäisiin tarinoihin.

Kierros huipentuu oluen maisteluun ravintola Pajassa. Olutmaistelu tutustuttaa erilaisten oluttyylien laajaan kirjoon. Maistelussa arvioidaan oluiden erilaisia ominaisuuksia kuten väri, tuoksu, suutuntuma ja jälkimaku, mutta ennen kaikkea nautitaan rennosti hyviä mallasjuomia.

Tornion Panimo Oy, Tornio
Tornion Panimo Oy, Tornio
Tornion Panimo Oy, Tornio
Tornion Panimo Oy, Tornio
Tornion Panimo Oy, Tornio
Tornion Panimo Oy, Tornio
Tornion Panimo Oy, Tornio
Tuotemerkit
Routa Premium Rum, Piki tervalikööri, Lójhtu Gin, Lapland Pilsner, Lapland Red Ale, NORTH Arctic Lager, Original Lapland Lager

Kokemuksia yrityksestä Tornion Panimo Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.