Turvatekniikan ammattilainen

Top Security on yritys, jonka tavoitteena on luoda turvallisuutta yrityksille avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaallamme ei tarvitse olla tuntemusta turvatekniikasta

Me teemme sitä, jossa olemme todella hyviä. Autamme asiakkaitamme niin, että he pystyvät pitämään fokuksensa ydinliiketoiminnassaan. Toimintamme perustuu testattuun tietoon, erinomaisiin palvelukonsepteihin ja parhaisiin tuotteisiin. Meihin voit todella luottaa.

Tarjoamme vain turvatekniikkaa, josta asiakkaamme hyötyvät

Kehitämme osaamistamme ja asennamme vain uusinta tekniikkaa. Tarjoamme asiakkaillemme uutta turvajärjestelmää tai vanhan järjestelmän päivitystä nykypäivään. Huippulaadukas 4K-kuva saadaan aikaiseksi myös vanhoilla kaapeleilla. Samalla asiakkaamme saavat uudet ohjelmistot ja me annamme koulutuksen järjestelmän käyttöön.

Me viihdymme työssämme

Olemme nuorekas yritys, mutta tarinamme on alkanut jo vuosituhannen vaihteessa, kun yrityksen perustaja Esa Raita on aloittanut turvatekniikan alalla.

Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on jo yli 20 ammattilaista. Vahva yhteishenki ja rento ilmapiiri näkyvät työntekijöidemme viihtyvyydessä sekä kaikessa toiminnassamme. Haemme jatkuvasti osaavia tekijöitä hyväntuuliseen joukkoomme. Ota yhteyttä ja kerro parhaista puolistasi!

Tuotteet

- Kameravalvonta

- Hälytysjärjestelmät

- Kulunvalvonta

Teknologia on viime vuosina kehittynyt ripeästi ja markkinoilta löytyykin nyt runsaasti vaihtoehtoja. Järkevän kokoonpanon valinta on tarjonnan valtavan kirjon takia vaikeaa, eivätkä asiakkaan odotukset ja järjestelmän hinta- tai suorituskyky aina kohtaa. Meillä järjestelmä kootaankin aina asiakaskohtaisesti, käyttäen laadukkaita ja hyväksi todettuja laitekokonaisuuksia.

Top Security Finland Oy, Turku
Top Security Finland Oy, Turku
Top Security Finland Oy, Turku

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu