murupolku logo/Mittauspalvelut/Mittauspalvelut Naantali/Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy
Y-tunnus:
2587438-8

Puolueettoman tahon mittaus- ja kalibrointipalvelua teollisuuden tarpeisiin

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy on nimensä mukaisesti erikoistunut teollisuuden mittauspalveluihin sekä mittauslaitteiden ja -järjestelmien kalibrointiin. Tämän lisäksi tarjoamme mittausteknistä neuvontaa ja mittausalan koulutusta. Toimimme laajasti eri teollisuusaloilla aina pienistä konepajoista ydinvoimaloihin ja tuotantolaitoksista avaruustekniikkaan asti.

Teollisuuden mittauspalvelu

Puolueettoman tahon mittauspalvelua teollisuuden tarpeisiin

Ydinpalveluitamme ovat kalibroinnin ohella teollisuuden mittauspalvelu, jota teemme vuosikymmenten kokemuksella yrityksille sekä julkisen puolen tarpeisiin pääasiassa Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltian alueella. Tarvittessa myös koko planeettamme alueella. Ammattitaidon ja koulutuksen ohella vuosien aikana kartutettu hiljainen tietotaito on alallamme merkittävässä asemassa, ja meiltä sitä löytyy; asiakaskuntaamme kuuluvatkin kaikenkokoiset asiakkaat aina pienistä konepajoista niin tehtaisiin, ydinvoimaloihin, kuin ilmailu- ja avaruustekniikkaa tuottaviin teollisuuden ammattilaisiinkin asti.

Tärkeimpiä perusperiaatteitamme on, että toimimme aina ns. kolmannen osapuolen asiantuntijana, täysin puolueettomasti ja riippumattomasti. Voit siis todella luottaa raportoimiimme mittaustuloksiin ja laatia sekä toteuttaa tarvittavat toimenpiteet meiltä saatujen mittaustulosten perusteella. Olemme alan kokeneimpia toimijoita, joilta teollisuuden mittauspalvelu sujuu aina luotettavasti, tarkasti ja ammattitaidolla. Joustavuus on eräs ominaisuuksistamme, jota asiakkaat osaavat arvostaa! Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Teollisuuden kalibrointipalvelua

Säännöllisellä kalibroinnilla ja tunnetulla epävarmuudella luotettavia mittaustuloksia kerrasta toiseen

Kalibroinnilla ja mittausepävarmuuden tuntemisella on suuri merkitys mittalaitteiden tuottamien tulosten luotettavuuteen. Säännöllisellä huollolla ja kalibroinnilla varmistetaan mittalaitteiden häiriötön toimivuus ja paikannetaan mahdolliset laitteiston toimintaan liittyvät piilo-ongelmat.

Kalibroinnilla määritetään mittauslaitteen tarkkuus tai näyttämän oikeellisuus hyödyntämällä tarkempaa mittauslaitetta, jonka tarkkuus tunnetaan. Otettaessa uusi laite käyttöön, tulee se aina aluksi kalibroida laitteenvalmistajan ohjeistuksen mukaan.

Myös epävarmuuden tunteminen on oleellinen osa kalibrointia. Ilman epävarmuutta kalibroinnilla ei ole jäljitettävyyttä.

Mittaustekninen konsultointi

Ratkaisuja mittausteknisiin haasteisiin

Tarjoamme kokonaisvaltaista konsultointia mittaustekniikan alalla. Laajan kokemuksemme ansiosta pystymme ottamaan kantaa mitä moninaisimpiin mittausteknisiin haasteisiin. Toimimme esimerkiksi ostajan apuna ja selvitämme hänen tarpeeseensa parhaiten sopivan ja taloudellisimman mittausmenetelmän sekä mittauslaitteen tuotteiden mittatarkastuksissa. Tarjoamme apuamme myös mittaussuunnitelmien laadinnassa, joka on yksi oleellinen osa mittausprosessia, ennen mittausten suorittamista.

Mittaustekninen koulutus

Mittausalan koulutuksella tarkkuutta mittauksen suorittamiseen

Oikein kalibroitu mittalaite antaa tarkkoja tuloksia, kun mittauksen suorittaa mittausteknisesti pätevä henkilö. Tarjoamme koulutusapua myös mittaustekniikan hiomiseen.

Mittausalan koulutus sisältää tarpeenne mukaan tietoa esim. :

yksittäisistä mittausmenetelmistä

yksittäisistä mittalaitteista

suurten rakenteiden mittaustekniikasta.

Laitteisto

Mittalaitteissa luotamme vain parhaisiin merkkeihin

Mittauskalustona käytämme sveitsiläistä luotettavaa Leica AT402 Laserseurainta + B-Probea ja Leica MS50 -takymetria. Mittaus- ja analysointiohjelmana on Spatial Analyzer -koordinaattien mittaus- ja analysointiohjelmaa, joka toimii on-line -periaatteella, jolloin mittaustulokset ovat saman tien näkyvissä.

Mittauspalvelussa käyttämämme kojeet ovat aina kalibroitu akkreditoidussa tai kansallisessa mittanormaalilaboratoriossa ja ohjelmat verifioituja, jolloin voimme taata mittaustulosten oikeellisuuden ja luotettavuuden antamamme epävarmuuden puitteissa. Kalibroinnit ovat kansainvälisesti jäljitettävissä.

Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali
Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy, Naantali

Kokemuksia yrityksestä Tmk Teollisuuden Mittaus- Ja Kalibrointipalvelu Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.