murupolku logo/Kirjanpito/Tilitoimisto Helsinki/Tilitoimisto Tilexman Oy

Tilexman, aidosti asiakkaan asialla

Olemme suomalainen perheyritys, jolle palvelulähtöinen taloushallinto on sydämen asia. Olemme auktorisoitu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vahva osaaminen. Yli 20 vuoden kokemus ja vankka ammattitaito luovat korkealaatuisen perustan. Palvelumme on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille.

Tärkeimpiä tukipilareita on aina ollut korkealaatuinen palvelu ja asiakkaan tyytyväisyys, tästä kertovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Ammattimaisen toimintamme avulla pystymme tarjoamaan ensiluokkaista palvelua ja osaamista säilyttäen samalla pienikokoisen asiantuntijaorganisaation ketteryyden. Henkilökunnassamme on KLT- ja PHT-tutkinnon suorittaneita.

Haluamme olla yrittäjän luotettava kumppani yritystoiminnan kaikissa vaiheissa, nyt ja tulevaisuudessa. Siksi hyödynnämme toiminnassamme sekä hyväksi todettuja toimintamalleja että alan viimeisintä osaamista ja tekniikkaa. Vaikka osa toimintatavoistamme on sähköistynyt, on palvelumme ydin edelleen asiakaslähtöinen ja aito palvelu.

Palvelumme

Kaikissa palveluissa tahdomme painottaa asiakaslähtöisyyttä, yhteistyön tärkeyttä ja ammattitaitoa. Erityisosaamisemme painottuu talous- ja palkkahallinnon palveluihin. Panostamme aina henkilökohtaiseen palveluun, autamme, neuvomme ja tuemme. Kauttamme saat työtaakkaasi helpottavia palveluita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.

Rakennamme jokaisen asiakkaan kanssa sopivan kokonaisuuden, jota yrityksen kasvaessa tai toimintatapojen muuttuessa voidaan muokata helposti ja vaivattomasti. Autamme myös saamaan uutta näkökulmaa yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja ohjaamiseen. Lisäksi saat analysointi-, suunnittelu-, neuvonta- ja konsultointipalveluja itsellesi niin tilinpäätösasioissa kuin verotuksessa ja palkkahallinnossa.

Katso lisää kotisivuiltamme tai soita!

Tilitoimisto Tilexman Oy, Helsinki
Tilitoimisto Tilexman Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Tilitoimisto Tilexman Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.