murupolku logo/Kirjanpito/Tilitoimisto Kokkola/Tilitoimisto Linkki Oy

Nykyaikaista ja tehokasta taloushallintoa

Tilitoimisto Linkki Oy tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta ratkaisua yrityksesi taloushallinnon hoitamiseen. Olemme apunasi kaikilla yrityksesi taloushallinnon osa-alueilla: suunnittelussa, seurannassa, raportoinnissa ja ennakoinnissa.

Hoidamme puolestasi kirjanpidon, palkanlaskennan, laskutuksen, seurannan ja muut tehtävät. Olemme Tili-instituuttisäätiön auktorisoima toimisto ja Taloushallintoliiton jäsen.

Ota yhteyttä!

Palvelumme

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman aina perinteisistä taloushallinnon palveluista liiketoiminnan konsultointiin asti. Asiakassuhteemme perustuvat luottamukselliseen asioiden hoitamiseen hyödyntäen nykyaikaista tekniikkaa.

Tavoitteenamme on saada taloushallinto tukemaan yrityksesi liiketoimintaa ja auttaa yritystäsi liiketoiminnan muuttuvissa olosuhteissa.

Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka hoitaa sinun yrityksesi asioita.

Hoidamme kirjanpitosi ammattitaidolla ja hyödynnämme toiminnassamme ajanmukaisia tietojärjestelmiä. Tuotamme päätöksenteossa tarvittavan informaation, sekä autamme kirjanpitoa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Halutessasi hoidamme myös maksuliikenteesi, palkanlaskennan sekä laskutuksen. Autamme aloittavaa yrittäjää yhtiömuodon valinnassa ja laadimme uuden yrityksen perustamispaperit. Hoidamme myös yhtiömuodon muutokseen liittyvät paperiasiat, sekä päivitämme yhtiösopimukset ja yhtiöjärjestykset. Teemme yhtiöllesi tarvittavat pöytäkirjat mikäli et halua niitä itse tehdä.

Tilitoimisto Linkki Oy, Kokkola
Tilitoimisto Linkki Oy, Kokkola
Tilitoimisto Linkki Oy, Kokkola
Tilitoimisto Linkki Oy, Kokkola
Tilitoimisto Linkki Oy, Kokkola
Tilitoimisto Linkki Oy, Kokkola

Kokemuksia yrityksestä Tilitoimisto Linkki Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.