Tilitervo Oy
Tilitervo Oy
Y-tunnus:
2344942-5

Sähköiset tilitoimistopalvelut Oulussa

Tilitervo Oy on 2010 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka palveluihin kuuluu niin taloushallinnon palvelut kuin sähköisen liiketoiminnan sovellusratkaisutkin.

Yrittäjä Jaana Tervolla on lähes 30 vuoden kokemus taloushallintoalan töistä. Kokemusta on kertynyt monien eri toimialojen yritysten kirjanpidosta, mukaan lukien sosiaalipalvelualojen yritykset ja yhdistykset.

Tilitervon palveluita ovat laskutuspalvelut, sähköinen taloushallinto ja myyntireskontran seuranta, ostolaskujen käsittely ja ostoreskontran hoito sekä paperisten ostolaskujen skannaus, reaaliaikainen kirjanpitopalvelu, palkanlaskenta, johdon raportointi sekä veroneuvonta ja -suunnittelu, hallintopalvelut ja konsultointi.

Tilitervo Oy on alusta alkaen kuulunut OLE Online-tilitoimistoverkostoon, mikä tarjoaa hyvän sähköisen ohjelmistoratkaisun lisäksi verkoston tarjoaman tuen sekä tarvittaessa lisäkapasiteettia ja osaamista.

Perehdymme huolellisesti asiakkaidemme liiketoimintaan ja prosesseihin, jotta pystymme tarjoamaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaa palvelua ja lunastamaan palvelulupauksemme sähköisen taloushallinnon ammattilaisena

Visiomme onkin tuottaa reaaliaikaista taloushallinnon tietoa asiakkaidemme kannattavuuden ja liiketoiminnan tueksi ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti palvelemalla.

Sijaitsemme Nummikadulla aivan Oulun keskustan tuntumassa verotoimiston kupeessa.

Tilitervo Oy, Oulu
Tilitervo Oy, Oulu
Tilitervo Oy, Oulu
Tilitervo Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Pe
08:00-16:30
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.