Täyden palvelun tilintarkastustoimisto Tampereella.
Tilintarkastus AAA on pirkanmaalainen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa yrityksille ja erikokoisille yhteisöille lakimääräisiä tilintarkastuksia sekä taloushallinnon ja verotuksen neuvontapalveluja. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat myös julkisen hallinnon ja julkisen talouden tarkastuksen tehtävät.
Laajentuvan toimistomme asiakkaina on yli 1000 yritystä, kuntaa, kiinteistö asunto-osakeyhtiötä, yhdistystä, osuuskuntaa ja säätiötä ympäri Suomea. Vuosittain suoritamme yli 700 tilintarkastusta.
Tilintarkastusyhteisössämme työskentelee seitsemän taloushallinnon koulutuksen saanutta henkilöä, joista kuusi on toiminut tai toimii HTM- tai KHT tai JHTT -tilintarkastajana. Monipuolisten tilintarkastustehtävien ohella henkilökunnalla on pitkä kokemus yritysten johtamis- ja kehittämishankkeista sekä erilaisista vaativista taloushallinnon tehtävistä mm. pankeissa, vakuutusyhtiössä sekä tili- ja isännöintitoimistossa. Toimeksiannoissa käytämme apuna tarvittaessa myös ulkopuolisia huippuasiantuntijoita.
Monipuolisesta osaamisestamme asiakkaamme saavat lisäarvoa omaan toimintaansa.
Tilintarkastus AAA Oy, Tampere